Filter

Snel en netjes bezorgd maar niet helemaal volgens de beloftes van de website

De dekbedden zijn snel bezorgd en keurig bij de buren afgeleverd omdat ik niet thuis was. Wel jammer dat was aangegeven dat op de site was vermeld dat ze, mits voor 22.00 uur besteld, ik ze de volgende dag in huis zou hebben. Helaas werden ze een dag later bezorgd en juist die dag was ik vrijwel de hele dag afwezig. De dag ervoor was ik wel thuis maar ja, toen kwamen ze niet. Liever dus geen dingen beloven die niet waargemaakt kunnen worden want dan hoeven beide partijen niet voor verassingen komen te staan.

mooie kwaliteit handdoeken, zorgvuldig verpakt met een zakje lavendel

Ik ben heel blij met de mooie handdoeken; prachtige kwaliteit!

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering en mooi product

Snelle levering. Herlijk zacht en mooi jersey hoeslaken., de 2de die ik hier gekocht heb. En beter voor de mens en het milieu, wat wil je nog meer?

prima snelle bezorging

goed en vlot. fijne kwaliteit. En belangrijk: duurzaam en fairtrade geproduceerd!

Mijn bestelling was snel (de volgende dag) in huis, zag er goed en duurzaam uit. Ook rook het pakketje heerlijk doordat er een zakje lavendel in zat

Heerlijke badmat

Heerlijke badmat, keurig op tijd geleverd en verrassend verpakt

Het bedrijf is net als de producten: hartstikke goed

Bestellen is kinderlijk eenvoudig en gaat als vanzelf. Producten zijn fantastisch.

Het gewassen linnen voelt heerlijk zacht. Prachtige kwaliteit. I Love It .

Zo dat is heerlijk beddengoed

Mooi verpakt met zorg. En we slapen als een roos!

Hele goede service

Mooie materialen en uitstekende service in de verkoop

Snel ontvangen, uitstekend product

Yumeko dekbedovertrek is het comfortabelste en zachtste dat we ooit hadden. Het geld meer dan waard.

Mooie matrasovertrekken

Mooie kleuren en lekker zacht! Snel geleverd.

fantastisch

het ziet er enorm mooi uit en het is met aandacht verzorgd. Aan alles is te zien dat de inzet is om het goede te doen. Dat hebben we nodig in deze wereld!

Adequaat geholpen

Goed geholpen bij probleem met bestellen online en snelle levering.

Ontzettend blij met ons nieuwe overtrek

Super goede kwaliteit en snelle levering! Een absolute aanrader

Mooie kwaliteit, goede service

Mooie kwaliteit en duurzaam

Mooi merk waarbij je echt het verschil kan maken door te investeren in duurzame, kwalitatief goede producten die heel lang mee gaan. Ook de klantenservice is top.

Wonderful product and quick service.

This is the first time we buy one of your products and it's not disappointing! It is quite pricy but worth every cent. Thank you.

Heel fijn, mooi beddengoed in een fijne verpakking tijdig op het juiste adres. Wat wil je nog meer.

Ik moet het onderlakens nog uitproberen, alternatief voor hoeslaken. De stof voelt heerlijk aan, goed begin dus.

Perfecte producten met een levering zoals beloofd!

Op tijd volgens belofte

Verwend

Tja der is maar één minpunt Je raakt verwend! Deze prachtige kleuren . De zachtheid . Fris! Zo goed als geurloos …. Maar een vleugje van mijn wasmiddel…! En het blijft fris. Ik was gewend eerst nieuwe spullen te wassen. Met het ene dus gedaan ( blijft mooi!) Maar de anderen kwamen er direct op, het beddengoed blijft langer fris. Ja ik ben overtuigd

prima service

Goede ervaring, snelle en correcte service

Heerlijk materiaal

Yumeko levert prachtig beddengoed. Kwaliteit en duurzaamheid gaan hier mooi samen op, wat wil je nog meer? Wij zijn zeer tevreden!

Snelle levering & sjiek ingepakt als cadeautje :)

Uitgebreide collectie van kleuren en materialen

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ