Filter

Gewoon goed

Snelle service, mooie kwalitatief hoogwaardige producten

Fijne dikke handdoeken

Snelle levering, fijne dikke handdoeken, mooi van kleur, passen perfect in de badkamer.

Het is goed.

Beste Mevrouw/Heer, Even een minder puntje. Bij eerste zending was vergeten om mij mailtje te sturen over het moment van levering. Dit terzijde, het product is uitstekend van kwaliteit en netjes verpakt in kartonnen doos met 'papieren' plakband. Een opmerking t.a.v. productverbetering van de dekbed-hoes. In de hoes voor het dekbed ook een inleg-rand maken zoals bij de kussensloop. Ook dat moment zie je het dekbed niet meer, als de hoes is dichtgeknoopt.

Mooi duurzaam materiaal en prachtige kleuren

Handdoeken 79-150 + washandjes

goede aflevering , mooie kwaliteit

kleur bij interieur perfect.

altijd geweldig maar onlangs even niet

Normaal gesproken zeer goede ervaringen met Yumeko, fijne kwaliteit, snelle levering. Echter op een dekbedovertrek bleek een vlek te zitten. Deze zat er diep in en gaat er niet meer uit. Ik heb dit direct gemeld en foto's gestuurd. Hierop heb ik geen reactie gekregen. Beetje jammer wel, kan best met een vlek leven maar was toch wel benieuwd hoe zo iets in een nieuw product kan zijn ontstaan.

mooie zachte handdoeken

geleverd met snelle service

Bestelling en bezorging prima verzorgd

Materiaal is van hoogwaardige kwaliteit.

Heel goed!!

Heel goed, fijne producten en snelle service.

Goede kwaliteit en goede service

Natuurlijk wel duurder dan een regulier dekbedovertrek maar dat heb ik graag over voor een overtrek van biologisch katoen. Mooie zware kwaliteit. En ook supersnelle service en mooi verpakt.

Geweldig!!!

Ik had deze op tv gezien en ging gelijk kijken op de site: geweldig spullen. Met mijn man overlegd: hij zei gewoon bestellen. En ja, paar dagen later ontvangen, gelijk gewassen en daarna in gebruik. ECHT TOPKWALITEIT!!!

Prachtig materiaal en goed voor de wereld!

Ik betaal liever 130 euro voor een dekbedovertrek, als ik weet dat het zonder kinderarbeid en zonder vergiftigen van de wereld is gemaakt.

Perfect product

Erg mooi product met prima service geleverd.

Ze leveren wat ze beloven.

Deze 1e bestellung ging prima, wellicht volgen er meer.

uitstekend.

moet wel even wachten, is de moeite waard. liggen heerlijk, ontspannen. vooral het idee, geen toxines in de matras te hebben. ben erg allergisch.

Zeer mooie kwaliteit

Mooi materiaal, voelt goed

Jammer dat er geen dubbele instopstrook aan zit.

Goede en snelle service

Zie bovenstaande

Goede kwaliteit

Geweldige kussenbeschermer, die niet alleen je kussen beschermd maar ook zachte ondersteuning biedt. Ook behoudt het kussen beter zijn vorm. Het lavendelzakje is een vondst!

Fantastisch!!!

Ten eerste werd ik ongelooflijk prettig en goed geholpen door Wiepke” omdat het zo n eerste instantie niet lukte met de betaling! Echt n goed gevoel bij Ullrich en het profijt!! Ben er erg blij mee en wat heb ik heerlijk geslapen onder mijn nieuwe Tenceldekbed en bed linnen!! Dit kan ik iedereen aanradenden dat ga ik ook doen! Hartelijke groet en tot de volgende bestelling! Marga Hardus-Heerkens

Mooi en duurzaam bedtextiel

Ben heel tevreden met de lakens die ik bestelde. Mooi materiaal, goede kleuren, duurzaam.

dubbelgoed!

dubbelgoed!

Mooi product, super snelle levering

Ondanks dat het prijzig is toch besteld! Prachtig product, het geld zeker waard. Natuurvriendelijke en eerlijk geproduceerd, hier kan ik weer 10 jaar mee vooruit!!! Om 21.52 besteld de volgende dag in huis....niet te geloven!

Snel geleverd en heerlijk beddengoed zoals omschreven ontvangen. Het beddengoed is heerlijk zacht en ademt. Ik ben er super blij mee.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ