Filter

Heerlijk

Zalige badhanddoeken super zacht en blijven prachtig geweldig

Fijn product en warm geleverd

Ik heb er 2 besteld 1 ervan is aan achterzijde met knoopjes. De andere niet. Ik heb er nog niet onder geslapen. Materiaal is heel mooi en voelt goed aan. Wat jammer is dat er geen matras overtrek is van 200x210 ook omdat je in de betere beddenzaken al bedden van 200x210 te koop zijn. Robert

Ontzettend klantvriendelijk!

Het contact met de klantenservice van Yumeko was heel prettig. Ze zijn deskundig, vriendelijk en denken met je mee. Daarnaast zijn de producten ook heel fijn in gebruik. Heerlijk zachte fluffy handdoeken.

Snelle bezorging goede verpakking

Zijdezachte stof

Prima kwaliteit en keurig verpakt, komt als een cadeautje bij je aan.

Eerst gewassen en daarna heerlijk zacht op bed

Klasse service

Mijn bestelde overtrek scheurde nogal snel. Gratis retour gestuurd en nog geen 48 uur later volledig nieuw product ontvangen. Klasse service in ieder geval.

Professioneel, vriendelijk, warm en attent contact. Vlotte service.

Via email contact gezocht omdat een kortingsactie via mijn bank binnen 1 week al verlopen leek te zijn. Via de vraag "wat had u graag willen bestellen meneer?" kreeg ik alsnog de betreffende kortingsactie (ik moest in een 2e email wel even kenbaar maken dat ik de kortingsactie wel vrij kort vond en dat ik dat dus jammer vond), op wederom een prachtig product. Een dekbedovertrek set van katoen flanel. Kent u dat? Niet? Nou echt wel een aanrader. Is mega zacht om onder te slapen!!! Enige punt om rekening mee te houden: vanwege het opruwen van het katoen is het best een karwei op je dekbed goed in de overtrek te krijgen (ik ben nogal precies, en katiensatijn gewend). Overigens heb je totaal geen last van het "stroeve" katoen als je eronder ligt. Ik slaap als een ROOS.

Kwalitatief mooie producten en snelle levering

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de handdoeken en washandjes.

Prettige webwinkel

Goede webwinkel en mooi assortiment van spullen. Snelle levering. Geweldig verpakt. Alsof je een kadootje uitpakt.

Heeeeeerlijk zacht!!

Heeerlijk zacht, mooi verpakt! Goed voor moeder natuur en voor onszelf!

Snelle levering en fijn, duurzaam product.

Mooie spullen en fijn contact

Goed advies via de chat en behulpzaam bij het corrigeren van de bestelling. Snelle levering ook.

Mooie kwaliteit, goede levering

Handdoeken, gastendoekjes, washandjes en badmat besteld. Mooie kwaliteit en kleur zoals verwacht. Goede levering verder.

Heerlijk zacht gevoel

Het laken voelt heel zacht en ik hoop dat dat zo blijft na het wassen. Het geeft mij een gevoel van luxe.

Yuemko voldoet aan de geboden verwachting

Via de website een duidelijke uitleg van de vele mogelijkheden die er zijn voor een hoofdkussen. Op geen eenvoudige manier een keuze kunnen maken die past bij onze persoonlijke wensen en omstandigheden. Een snelle levering in een mooie doelmatige verpakking.

Zowel de snelle levering, de prachtige verpakking met lavendelzakje als de dekbedovertrekken zelf: geweldig.

Very nice duvet cover for kids

So far the best cover for kids I have found. Color is great, quality is good, shipping was super fast.

Mooi verzorgd

Binnen 24 uur in huis Met zorg verstuurd

Fijn en mooi produkt

Het verpakkingsmateriaal van dik en onafbreekbaar plastic vind ik beslist niet duurzaam.

Uitstekende producten

Producten zijn prijzig, maar uitstekend. Het geheel werd geleverd in een (voor het gewicht van de inhoud) te grote, slappe doos, die gescheurd was en met tape bij elkaar werd gehouden. Dus verpakking is onvoldoende.

Badmatten waar je dacht alleen van te kunnen dromen! Zo zacht!!

Het eerste moment dat je met je blote voeten op de badmat stapt … alsof je de hemel betreedt!!

uitstekend

duidelijke website, snelle levering, alles zoals besteld

Vrij duur en toch niet wat je verwacht

Ik wilde 2 kamerjassen kopen van biologisch katoen, maar toen deze kamerjassen arriveerde bleken het hele dunne kamerjassen te zijn. Als je de foto's ziet dan voelen mensen zich geweldig in deze kamerjassen maar dan moet de kamertemperatuur waarschijnlijk al boven de 25 graden geweest zijn, anders hadden ze rillend in deze kamerjassen gestaan.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ