Filter

Heel goed,blij mee

Mooie kleur, heerlijke stof,en toc weer een klein stapje naar een schonere ,betere wereld......

Beste kwaliteit beddengoed ennsnel geleverd

Prachtige kleuren beddengoed. De kwaliteit is erg goed. Gaat jaren mee.

Snelle verzending, leuk verpakt net een cadeautje

Snelle verzending, leuk verpakt. Fijne producten. Ik slaap nu weer gelijk in met mijn nieuwe donskussen (ik vind het wel duur maar het is wel ontspannend liggen).

Blij mee

Goede duurzame kwaliteit, mooie kleuren

Nice towels

Goede producten. Snelle levering

Snelle levering, eenvoudig bestelproces en goede kwaliteit producten.

Heerlijke stof

Mooie stof die mooi blijft en heerlijk aanvoelt. Qua verzending mag er voor een bedrijf dat verantwoorde stoffen verwerkt wel wat meer aandacht naar de verpakking. Het hoeft toch niet in een doos met 80% loze ruimte.

Mooie en goede stof

Snelle afhandeling en mooi flanellen dekbedovertrek. Slaapt heerlijk en ziet er goed uit

Prachtige kwaliteit en mooi verpakt !

Ben erg blij met deze spullen, heel zacht en slaapt fijn.

Heerlijk donzen dekbed, aanrader

Dekbed voldoet volledig aan de verwachting. Samen is het een dik en warm dekbed, voor mij te warm in deze zachte winters. Maar het herfst gedeelte alleen bevalt prima. Maakt licht geluid bij bewegen, niet storend, denk ook dat het de nieuwigheid nog is van de tijk. Al met al erg blij mee.

Heerlijk zacht hoeslaken

eerlijk zacht hoeslaken, snel geleverd, mooi verpakt attent met fijn lavendel geurzakje

Zacht, sensueel, ruimtelijk en geeft de juiste sfeer weer aan slapen, dromen en genieten

Dat wat hierboven staat

Goede service en tot nu toe mooi product

Zie hierboven

Mooie kwaliteit, snelle levering

Geweldig fijne producten en service!

Yumeko heeft erg mooie en kwalitatief rijke producten. Heel blij mee, elke dag!

Het product voldoet geheel aan de verwachtingen

Product zeer goed. Reviews waren terecht positief

Goede communicatie, mooie producten!

Prettige communicatie en mooie, duurzame producten

Morpheus' armen met flanel bekleed

Deze stof omarmt je lijf met behaaglijke zachtheid en warmte. Slaapgenot. Het lavendel sachet dat als cadeautje wordt meegeleverd, ligt onder mijn kussen. Perfect.

Snel, goed, leuk verpakt & slaapt lekker.

Heel blij. Levering was snel en met veel liefde ingepakt.

Prima kwaliteit laken. Snelle bezorging

Wij bestelden een flanellen hoeslaken. Het is erg dik en daardoor lekker warm. Wel hebben wij daaronder een aarding laken en vragen ons af of de aarding door die dikke laag heen nog wel werkt. Verder heel tevreden dus, wel duur, fijn dat we gebruik konden maken van de aanbieding van ASN bank.

Alles was prima in orde

Alles lag keurig klaar bij het postkantoor om op te halen. Prima manier om pakketten op te halen om te voorkomen, dat er allerlei bestelbusjes in de straat komen.

Fantastische service

Meteen goed geholpen.

Na jaren onder grijs gekleurde dekbedovertrekken te liggen voelen we ons als in een hotel onder het mooie, gladde, mauvekleurige dekbedovertrek van Yumeko. Het feit dat alles fairtrade en biologisch is maakt het nóg fijner!

Zacht en comfortabel beddengoed

Erg fijn om in te slapen en goed coor het milieu. Snel bezorgd en mooi verpakt met een lavendelzakje. Het is wat duurder, maar zeker wel waard!

Mooie kwaliteit

Snelle levering met zakje lavendel

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ