Filter

Lievelingsbeddengoed

We hebben een tweede set flanellen beddengoed besteld. Heerlijk zacht en comfortabel, als het koud is voelt het toch warm aan als je in bed stapt. We slapen er heerlijk mee!

prachtig linnengoed!

mooie website, advies gekregen geweldige dekbedhoezen, handdoeken, erg mooi, erg blij met aankoop.

Mooi product

Precies goed

Het enige puntje betreft de bezorging... Die gaf pas laat het tijdstip van bezorging door...

Nogmaals een mooi product.

Helemaal tevreden over de mooie kwaliteit.

Mooie materialen, attent ingepakt, snel geleverd

Het beddengoed van Yumeko is heel fijn en mooi. De levering was snel en zat mooi verpakt met een zakje lavendel en mijn naam op de bijgaande brief was hand geschreven. Heel attent. Enige nadeel is dat het beddengoed behoorlijk aan de prijs is, maar het is dan wel duurzaam.

Mooie producten

Als altijd prachtig beddengoed en goede en snelle service

Lekker zacht

Na het wassen wel heel veel Korrels overal

Super snelle service

Zo zacht heb je nog nooit geslapen

Ervaring nul komma nul

Geen levering, geen bericht, niets ontvangen en dan vragen wat ik van het bedrijf en het product vindt. Had ik maar iets want voorlopig heeft u al bedrijf als enige iets namelijk mijn betaling.

Zoals ik het graag zie!

Keurige informatie, snelle levering, mooie verpakking. Door PC Loterij leren kennen en aanvulling besteld!

Snelle levering, mooi product

de levering is snel en netjes verpakt. Echter bleek bij ons dat de handdoeken enorm plozen en hiervan melding gemaakt. Zonder problemen worden deze omgeruild, maar toch bleken de handdoeken nog ontzettend te pluizen. Wederom dit gemeld (handdoeken hebben we al 3 maanden in gebruik) en Yumeko kwam zelf met het voorstel om de pluizende handdoeken retour te sturen. Uiteindelijk hebben we maar besloten de handdoeken te behouden want de handdoeken drogen goed af en we nemen het pluizen maar een beetje op de koop. Het is niet zoals het zou horen want de Yumeko handdoeken zijn iets duurder. Zonder over geld gesproken te hebben o.i.d. heeft Yumeko, voor het ongemak wat wij ervaren van het pluizen, ons een credit-nota gestuurd voor het ongemak. Een erg nette service van hen.

Zeer comfortabel

Zeer comfortabel dekbedovertrek. Prachtige kwaliteit. Mooie kleuren. Absolute aanrader. Een goeie reden om vroeg je nest in te gaan.

Goede klantenservice

Had een product in de verkeerde maat ontvangen, helaas pas na het wassen hier achter gekomen. Mail gestuurd en zonder problemen werd het goede product alsnog opgestuurd. Producten zijn erg goed en heerlijk zacht, blijven ook zacht na meerdere keren wassen. Heb meerdere bestellingen bij hun geplaatst, altijd tevreden.

Snelle en correcte zending van een prachtig product

De biologische dekbedhoezen van Yumeko zijn een prachtig product en het belangrijkste je slaapt er er heerlijk onder.

Denken met je mee en zijn goed bereikbaar via de mail.

Ik twijfelde over een product en besloot een mail te sturen met mijn vragen. Kreeg snel een uitgebreid antwoord en daardoor heb ik mijn keuze kunnen maken. Prachtige wollen deken ontvangen die echt heerlijk zacht en warm is en ook nog eens een plaatje om te zien. Niet goedkoop, maar wel kwaliteit!

Heerlijk dekbedovertrek, supersnel in huis

Hele fijne website met voldoende informatie om een keuze te maken. Mooie foto's, die de keuze goed mogelijk maken, hoewel je het product niet in handen hebt. We zijn heel blij met het product: een superzacht en kwalitatief zeer mooi dekbedovertrek. En we zijn heel blij met een duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuze. Wij bestellen onze volgende producten graag weer bij Yumeko.

Snelle levering en super kwaliteit.

Superzacht flanellen dekbedovertrek. Heerlijk warm. Mooi grote maat. Kortom een geweldige aankoop.

Perfecte levering volgens afspraak

Prima product, levering volgensafspraak

Eerste slaapervaring is goed, echter te kort om uitgebreid te kunnen beoordelen.

Grandioos de kussen doet wat ie belooft

Mijn gewicht is 93kilo ik heb gekozen voor de medium kussen, mijn nek wordt goed ondersteund en mijn hoofd rust zalig in de kussen echt een aanrader top

Supersnel bezorgd en met zorg verpakt!

Mijn bestelling was er binnen een dag al meteen. Zorgvuldig ingepakt en daardoor was het uitpakken ook echt een feestje. En wat is de stof mooi van kleur én heerlijk zacht. Enorm blij mee dus!

Heerlijk beddengoed!

Heel fijn materiaal, mooie kleur en slaapt heerlijk! En super snel bezorgd!

Feel good beddengoed

Duurzaam, goed voor de arbeiders, kwaliteit... voor deze combinatie wil ik wel betalen. Het enige wat ik jammer vind, is het volgende: Beddengoed houd je mijtarm (helaas niet mijtvrij) door het op 60 graden Celsius te wassen. Het waslabel vermeld anders: 40 graden Celsius. Ik sta voor een dilemma: zal ik de 60 garden toch maar wagen of niet..?

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ