Filter

Snelle levering en heerlijk zacht beddengoed

Probleemloze levering van mijn bestelling: een flanel dekbedovertrek. De hoes voelt heerlijk zacht aan en de kleur is precies zoals op de website staat aangegeven. Heel blij met mijn nieuwe beddengoed!

Heeerlijke lichte en toch warme dekbedden

Had ik veel eerder moeten kopen

Goede kwaliteit en goede service

Het pakket met het molton dekbed overtrek was niet alleen feestelijk en met zorg verpakt, ook het dekbed zelf voelde lekker zacht aan, zoals beloofd was. Het is goed om te weten dat ik met de aankoop kleine boeren en bedrijfjes steun die biologisch, eerlijk, ambachtelijk, verbouwen en verwerken. Zodat het niet alleen hen, mijzelf, maar ook moeder aarde ten goede komt. Wat ik helemaal top vond was de kortingscode die ik van de ASN Bank kreeg, die me over de drempel heeft geholpen omdat ik van alleen AOW leef en wat mijn uitgaven betreft "op de kleintjes moet passen'.

Goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie. En ook nog een heerlijk dekbedovertrek

Zalige stof kleur donkerder dan verwacht

Zeer tevreden over de snelle aflevering en het materiaal, katoen satijn, de kleur geel goud lijkt echter meer op mosterd geel. Jammer

Super mooie producten én super snelle levering!

Mooie producten, duidelijke communicatie en hele snelle levering! Keep up this work!

Fantastische kwaliteit en verantwoord geproduceerd beddengoed

Katoensatijnen dekbedovertrek, Jersey hoeslaken. Geweldig zacht en luxe gevoel, slaapt heerlijk.

Goed!!

Goede kwaliteit en komt afspraken na

Heerlijke hoeslaken. Zacht en glad, warm en koel.

De hulpvaardigheid van de medewerker die mijn vraag behandelde was open en eerlijk over de keuze die ik moest maken. Ik werd goed voorzien van een antwoord op mijn vragen. De levering die ik later bevestigde was goed en snel geregeld. Binnen een dag was mijn dekbed binnen voorzien van een lekker ruikende zakje lavendel die tussen het dekbed verstopt was. Ik slaap sinds deze week heerlijk onder een warm wollen dekbed. Ben heel blij met mijn aankoop. ook dat het bedrijf het milieu belangrijk vindt is voor mij een aanbeveling.

TOP

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Zeer tevreden!

Prima service.

Mooi product en prima service.

Geweldige goede kwaliteit

Prachtig dekbedovertrek! Eerlijk loon, geen schadelijke stoffen.

Nieuwe matrassen en dekbed dus nieuwe overtrekken. Verwend met katoensatijn in het verleden. Ben ook niet zo van de prints enzo. Uiteindelijk gekozen voor yumeko omdat het een eerlijk produkt is voor de makers qua loon en zonder giftige kleurstoffen. Enige dat me deed twijfelen was de prijs maar ik heb er geen spijt van. Voor het eerste gebruik 2x gewassen om de aparte geur er uit te krijgen. Maar nu slaapt het heerlijk onder mijn ‘gouden’ bedje.

Super snelle levering en geweldig hoeslaken. Voelt heerlijk en slaapt nog lekkerder!!!

Goede service; snelle verzending, goed verpakt en vooral een goed/mooi product.

Mooie zachte flanelovertrek

Met een fijne korting via ASN bank 2 flanel overtrekken besteld. Mooi roomwit en super zacht. Was al zeer tevreden met mijn Yumeko donzen kussen en dekbed en de combinatie slaapt helemaal geweldig.

Snel en topkwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt, met een zakje lavendel.Prachtig!

Keurige klantgerichte service

Een te warm dekbed besteld waar we een nacht onder geslapen hebben, dus strict genomen niet ongebruikt. Maar zonder discussie mag ik het terug sturen en krijgen we het aankoopbedrag terug gestort.

Mooie duurzame producten, snelle levering

Al meerdere producten gekocht, en met alles erg blij

Geen klachten

Ondanks de belofte voor 22:00 besteld morgen in huis, had ik het kussen 1 dag later. Eerlijkheidshalve, ik heb het kussen last-minute om 21:58 afgerekend. Dat het een dagje later kwam, lag ik niet van wakker. Vind het sowieso al snelle levering. Het besteld kussen bevalt goed. Een wollen kussen 50x60 medium deluxe. Voor mij zit er te veel vulling in, dus dat is snel opgelost door er wat uit te halen. Wol is steviger dan dons heb ik gemerkt. Je hoofd zakt niet weg in het kussen. Voor mij ideaal. Op de website van Yumeko mis ik alleen wel wat algemene informatie over de eigenschappen van wol, dons, kapok etc versus de verschillende slaaphoudingen (rug, zij, buik)

Fantastische producten!

Wat een kwaliteit. Uitstekend. Het geheel van bestellen, betalen en leveren. Het uitpakken is ook een feest. En dan slapen op de molten hoeslaken. super.

Mooie satijnlakens, volgens afspraak, op tijd thuisbezorgd.

De door mij bestelde hoeslakens werden zorgvuldig verpakt ( met een zakje lavendel) afgeleverd. Zien er prachtig uit en voelen erg prettig aan.

Heerlijk product, prachtige kleuren

Zeer tevreden over de communicatie, de levering en de kwaliteit van de producten. Met dank !

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ