Filter

Geweldige afhandeling, goede website, zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Alleen de zandkleur was iets meer beige dan richting geel.

snelle levering, mooi dekbedovertrek

meer valt er niet te zeggen

Alles prima verlopen

Goed gegaan zowel de bestelling als het bezorgen

Soft and beautiful

Lovely quality towels, they very absorbent, and a good size too. The colour is exactly as shown online.

Prima kwaliteit, maar wel erg duur.

Prima kwaliteit, maar erg duur.

Goed en op tijd geleverd

Product voldeed aan de verwachting.

Jullie perkal beddengoed is top !

Prachtig beddengoed in mooie kleuren (bv petrol blue) & snelle levering.

Zeer snelle levering.. super . Product ook

Zo fantastisch. S’avonds besteld, volgende ochtend al voor de deur gevonden. Ongelooflijk snel .. een heerlijke deken.. dankjewel

Prachtige handdoeken, heerlijk zacht

Vorig jaar een setje gastendoekjes besteld, deze bevallen onwijs goed. Nu ook de douche handdoeken besteld. De handdoeken blijven heerlijk zacht in de was.

1000 in 1 nacht ervaring

We hebben zaaaalig geslapen. Ons nieuwe dekbedovertrek en kussens werden de volgende dag bezorgd. Het overtrek is licht, zacht en ademend. De kussens zijn zacht én stevig genoeg om de nek fijn te ondersteunen gedurende de nacht.

Snelle verzending, en prachtige kwaliteit! Ik kocht een dekbedovertrek en hoeslakens. Pure luxe!!! Ben erg blij met mijn aankoop en ga nog een set bestellen.

Verantwoord, topkwaliteit én service: Yumeko bewijst dat het kan

Een duurzame keuze die topkwaliteit biedt en super fijne service. Retouren gaan eenvoudig, bezorging is supersnel, verpakking is mooi en de kwaliteit van het beddengoed en handdoeken is super goed.

mooi merk goeie kwaliteit super service

mooi merk goeie kwaliteit super service

Fijne producten, snelle verzending en de extra attentie wordt zeer gewaardeerd!

Het is een kwalitatief hoogwaardig product

Het slaapt heerlijk zacht en het blijft mooi na wassen.

Super om zalige plaid in Belgie geleverd te zien!

Supervriendelijk en supersonische levering , al vind ik dat niet echt hoeven Ik zou het best ok vinden moesten goederen in groupage geleverd worden met de betalende mogelijkheid voor snelle levering.

Kan niet beter!

Snelheid, verpakking, professioneel en met liefde voor detail.

Keurig

Nix op aan te merken, ligt heerlijk. Snel warm. Niet statisch.

Snelle bezorging en heerlijk zacht aanvoelend

Prima kwaliteit !

subliem

Snelle, adequate service. Geweldig dekbed! Ook geweldig duur!!!

prima onderneming, snelle bezorging , voldoet volledig aan de verwachtingen

prima ervaring op elk gebied

Ziet er op het oog allemaal goed uit

Het zijn cadeaus voor mijn vriend dus nog geen idee hoe het kussen bevalt (en de hoezen). Zoals gezegd op het ook ziet het er goed uit; alleen de doos waarin het geleverd werd, was redelijk verfrommeld. Post.NL heeft eea opnieuw moeten inpakken … Fijn dat het eco is. Kleine bijdrage maar alle beetjes helpen, toch.

Geweldig dat het dons gerecycled wordt. Het 4 seizoenendekbed is heerlijk warm. De rijk kraakt wel daar moet ik nog even aan wennen.

Snel en effectief

Erg tevreden met het dekbed en met de service

Het dons dekbed is erg licht en prettig. Ik merk niets van “knetteren”. Omdat er met de bezorging iets mis was gegaan zorgde Yumeko onmiddellijk voor een oplossing.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ