Filter

Fantastische kwaliteit

Dit is onze tweede dekbedovertrek set. Mooi ingepakt! Wij hebben gekozen voor de kleur blush in de katoen/satijnen versie. Heel mooi. De slopen zijn ook groot genoeg. In dezelfde kleur ook extra bij te bestellen. De hoeslakens erbij besteld. Super kwaliteit en mooi afgewerkt.

Super service

Als altijd mooi verpakt met zorg. Deze onderdeken had ik veel eerder willen gebruiken. Heerlijk! Zacht (niet te) warm en koel tegelijk, heel comfortabel, echt te gek.

Snel, adequaat, goede kwaliteit

De bezorger was een deel van de spullen verloren. Binnen 24 uur heeft Yumeko dit opgelost! We slapen heerlijk1

Als eerste washandjes besteld om te proberen. De kwaliteit is prachtig. Binnenkort bestel ik ook de handdoeken en meer.

Verpakking mag beter en netter

De producten zijn prima. Ook de klantenservice is goed. Maar de verzend verpakking is niet goed. Erg slordig. De doos is niet sterk genoeg. Meestal snij je de tape met een mesje door. Voor je er erg in heb snij je door je dekbed.

Prima dekbedset. Snel bezorgd. Het lintje zou ik niet om de set doen. Ziet er leuk uit, maar is ook verspilling, toch?

goede service, fijne producten

Fijn om verantwoord bedtextiel te kunnen kopen. De dekbedovertrekken voelen heerlijk aan, eht bevalt ons heel goed. we kijken uit naar ons net bestelde donzen dekbed.

snelle levering en mooie producten. maar de retouren worden langzaam afgehandeld. vandaar geen vijf sterren.

Gemakkelijk en snel besteld, net zo snel bezorgd!

Ondanks dat het moeilijk was om online een hoofdkussen te bestellen, je hebt er tenslotte niet op gelegen om te testen, heeft de omschrijving van het kussen mij geholpen te kiezen. Besteld, de volgende dag al in huis. Mooi verpakt, vooral zeer enthousiast over het biologische aspect van het kussen. Het was even wennen, maar het kussen van dons slaapt erg lekker.

Goede service en goede kwaliteit beddengoed

Ik heb een dekbedovertrek besteld en wilde een deel van het bedrag betalen met een kadokaart. Helaas deed deze kaart het niet, maar ik werd snel en goed geholpen met een oplossing. Ondertussen ligt de overtrek op bed en die is heerlijk warm en zacht.

Heb er nog niet op geslapen

Heb er dus nog niet op geslapen

Goede service en levering. Fijne duurzaam product!

Snelle levering, goed product

Ik had al eens eerder een kussensloop besteld om de kwaliteit van het materiaal te testen en was zeer tevreden. Nu een hoeslaken besteld. Mooie kwaliteit katoen, netjes verpakt en verzonden. Wel jammer dat er geen hoeslakens is 120x200 cm zijn, maar je kunt niet alles hebben ;)

Mooi produkt en snelle levering

Ik heb voor het eerst een dekbedhoes van Yumeko gekocht, vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bijzonder dat je een ongebleekte en ongeverfde hoes kan kopen en de kleur is prachtig warm. Ben er heel blij mee!

Mooie materialen. Wollen dekbed 4 seizoenen is prima. En is lekker warm. Prachtige katoen satijnen overtrek erbij en katoenen laken. Superkwaliteit.

Snelle service en fijn dekbed

Dekbed kwam als beste koop uit onderzoek van de comsumentenbond. Daarom aangeschaft. Fijn dekbed.

Super mooi van kleur en heel zacht.

Mooie kwaliteit en goede service.

Top kussens

Hele fijne kussens en kussenslopen. Slaap heerlijk… tenzij de kids om 5.30 uur wakker zijn. Maar dat ligt niet aan de kussens.

Bestelling volgende dag geleverd

Mooi verpakt met zeer attent een zakje lavendel erbij. Mooi opgemaakt bed nu met het gewassen linnen dekbedovertrek. Slaapt heerlijk

Prachtig en comfortabel beddengoed.

Slapen wordt een feest!

Nicely warm and light

Very nice and light . Swift delivery. Fully in line with expectations

mooie kwaliteit

ik heb kussenslopen gekocht. Mooi van kleur en materiaal. Ze vallen wat prijs betreft wel duur uit. Kreeg er 1 terwijl ik gedacht had 1 paar.

goede service

prachtige badmat geleverd volgens afspraak. perfect

Eén keer Yumeko, altijd Yumeko!

Je krijgt altijd een hele goede service. Zowel bij een bestelling als bij het online chatten. Je chat wordt echt snel beantwoord. De producten zijn geweldig. Heb pas een flanellen overtrek en onderlaken besteld en binnen 1 dag binnengekregen. Dit voelt zo ontzettend lekker aan dat je eigenlijk je bed niet meer uit wilt komen. In één woord heerlijk!

lekker kussen

snelle levering. waar om die katoenen zak vond ik niet zo duurzaam papiere wrapping had ook gekund.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ