Filter

lekker kussen

snelle levering. waar om die katoenen zak vond ik niet zo duurzaam papiere wrapping had ook gekund.

Top kwaliteit en levering

Heerlijk beddengoed, snelle levering.

Mijn keuze voor een product van Yumeko voelt goed ! Een Nederlands bedrijf dat met eerlijke duurzame producten bijdragen om onze wereld nog mooier te maken en te behouden maakt mij blij. Ik slaap en word wakker met een clear conscience onder mijn tencell dekbed!

Zeer goede service

Alles klopt, zeer goede service, uitstekend product. Goed aangeleverd. Uitmuntend!

Héééééérlijk dekbed

Heerlijk dekbed, voldoet aan omschreven verwachting en écht wereld van verschil met het dekbed dat ik had. En geen dieren voor gebruikt, fijn idee.

Al jaren trouw aan Yumeko, beste van het beste!

Als je op zoek bent naar een overtrek welk echt heerlijk zacht is en jarenlang mooi blijft, ook na veel wassen, Yumeko is echt de ware. Ik gebruik al jaren hun producten en ook mijn gasten zijn altijd verbaasd over de zachtheid van het katoen. Ja, een zeer enthousiaste review, maar ook echt omdat ze het verdienen, het is een investering, maar het is het waard!

Goede kwaliteit van producten

Heerlijk stofje

Mooi en goede kwaliteit

Ik heb al eerder beddengoed besteld bij Yumeko. Ben erg tevreden over de kwaliteit en duurzaamheid. Snelle levering!

Uitstekende service, snelle levering!

Ik heb al regelmatig een bestelling geplaatst, ik vind het echt een geweldig product. Zalig zacht en duurzaam geproduceerd!

prachtig

prachtig

super kwaliteit en goed verhaal

uitstekende kwaliteit mooi zacht prijzig maar een goed verhaal dus het waard duurzaam snel in huis

Een heerlijke zachte ervaring

De zijde-katoenen hoeslaken en dekbedhoes liggen echt fantastisch. De stof voelt heerlijk natuurlijk. Perfect te wassen en drogen. Ik ben fan.

mooi overtrek en snelle levering

Bij uitpakken zie je direct dat het een heel goede kwaliteit katoen is, ligt erg luxe op mijn bed. Leuk ook het zakje lavendel erbij.

Mooie producten met een goed verhaal

supermooi en zacht spul

geweldige luxe en bedwelmend zacht. Alles wat een vrouw zich maar kan wensen. Mijn complimenten.

Hoeslakens snel geleverd.

De dekbedovertrekken nog niet ontvangen. Willen graag weten de termijn van levering. Met vriendelijke groet Marijke Lauret.

TOP!

Mijn bestelling snel, keurig verzorgd en dan ook nog een zakje lavendel erbij. Jammer dat ik eerdere Yumeko op een andere site heb besteld. Ga zo door!

keurig geleverd

met extraatje super leuk

Tevreden

Duidelijke communicatie over het artikel, bestelling en bezorging. Het product . Ik ben steeds tevreden over de kwaliteit van de artikelen.

Vlotte service

Mooi product

WOW!

Wat een WOW gevoel krijg je van dit hoeslaken. Zacht, licht glad en prachtig van kleur. De pasvorm is echt perfect. Waar ik met andere hoeslaken altijd aan het rommelen was, zit dit hoeslaken direct perfect!

Snelle, prettige service!

Ondanks kerstdrukte toch supersnelle service! Producten mooi ingepakt. Kan niet beter!

Snelle service en levering! Top

Snelle service en geweldige kwaliteit

De flanellen hoeslakens zijn nog zachter dan ik gedacht had. Heerlijk warm in de winter precies wat ik nodig had. Perfecte duurzame kwaliteit.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ