Filter

Heerlijk natuurlijk warm

Heerlijk comfortabel

Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Satijnen dekbedovertrek, heel mooie kwaliteit, superzacht. En binnen een dag geleverd.

boos over plastic

ik kocht een laken. Tot mijn verbazing was deze verpakt in plastic. Daar was ik heel boos over. De wereld verbeteren door o.a. geen pesticiden te gebruiken, en dan de komende generaties opzadelen met een berg plastic!!! Ik begrijp (gelukkig) dat het heel goed gaat met het bedrijf. T.v.spotjes getuigen daar o,.a. van. Ook de prijs van het laken was beduidend minder dan een eerder gekocht exemplaar. Dat duidt m.i. op een grotere omzet. Maar ook zoveel meer plasticverbruik. Foei!!! Ik zal niets meer kopen tot dit verbruik tot 0 is gereduceerd.

Prachtig product voor een betere wereld.

Prachtig product voor een betere wereld Snelle verzending,

Duideliji te zien dat dit een product is met aandacht geleverd

Waarom wij Yumeko waarderen: -eerlijk en duurzaam product -goede uitleg erbij -met aandacht ingepakt -zelf bij een gewone bestelling lijkt het een kadootje als we her uitpakken -heel snelle service (hoewel dat voor ons geen enkel probleem is als het een paar dagen later zou zijn)

Heerlijk materiaal en dat het dan ook nog goed is voor mens en milieu stemt me tevreden

Voelt heerlijk aan en is blijkbaar ook nog goed voor het milieu

Heel betrouwbaar en solide

Prachtig product en zeer snelle levering

Goeie service, snel geleverd en heerlijk beddengoed!

Ondanks decemberdrukte was Yumeko goed bereikbaar en telefonisch werd ik snel geholpen om mijn online bestelling aan te vullen. Vervolgens werden mijn bestellingen ook nog supersnel geleverd, zodat ze op tijd onder de kerstboom lagen. Helemaal top! Maar het allerfijnst: het beddengoed zelf is fantastisch...

Alles gaat zoals beloofd! en ze recyclen het oude spullen

Mooie spullen, overwogen en milieu vriendelijk geleverd

Prachtig materiaal

slechte start maar nu tevreden

Ik had het dekbed niet gewassen voor ik het op mijn bed deed (dacht dat dat niet nodig was). Ik heb 3 nachten slecht geslapen, het leek wel of ik gekookt werd. de 3de nacht heb ik het dekbed eraf gehaald en kon ik slapen. 's morgens zag ik dat mijn huis waar geen pyama zat helemaal rood was. Naar mijn idee een allergische reactie op het dekbed. Daarom gebeld met Yumeko, ik moest het eerst wassen (zet dat dan in de brief bij de bestelling vind ik) en ws had ik een warmteallergie. Dat heb ik nagezocht maar dat is echt iets anders. Ik vroeg wat er mogelijk was als ik na het wassen nog steeds zo reageerde op het beddengoed? Nou eigenlijk niet echt iets. Ik vermoed dat ik reageerde op het spul wat in de containers wordt gespoten tijdens de reis om te voorkomen dat ongedierte overleeft. Ik had het fijn gevonden als ze bij Yumeko hadden gezegd, stuur een kussensloop op en dat ze dat hadden onderzocht. Dus slechte aanloop, beddengoed is niet goedkoop en daarom verwachtte ik dat de service beter zou zijn. Nu tevreden met mijn flanel dekbed. Lekker zacht en warm.

Snel en zorgvuldig verpakt!

Heerlijke kwaliteit

Prachtig materiaal en voelt heerlijk aan

Nu ik kennis heb gemaakt met Yumeko ben ik om. Ik overweeg nu ook een donsen 1+ Dekbed te bestellen en donsen kussens!! De veelheid aan (bijpassende) kleuren in het beddengoed ( slopen en hoezen) maakt de keuzes zo gemakkelijk!! En een dikke 10 voor de vlotte levering.

Zeer klantvriendelijk

Mooie duurzame producten

Na de vertraging van de kerstdagen, verder heel prima!!

Prachtige spulletjes

Yumeko is naar mijn idee een bedrijf voor NU en de TOEKOMST met natuurlijke producten. Daar zitten we met z’n allen op te wachten nietwaar? Voor betere tijden ...YUMEKO.

Mooi product.

Mooi product, ben er erg blij mee.

Prachtige dekbedovertrek.

Dekbedovertrek mooier dan op de foto. Prachtig materiaal. Geleverd binnen 1 dag Netjes verpakt. Top!@

prachtig product en top kwaliteit service

het lavendelzakje is echt een heel gewaardeerde geste... dank!

Prachtige kwaliteit en niet milieu belastend

Mooi verpakt en na openen heerlijke zachte Materialen en het feest begint met slapen Belangrijk is ook de minimale milieu belasting

Supersnelle levering prachtige producten.

Snelle levering, goede communicatie en n fantastisch product

Wij hadden al een yumeko dekbedovertrek waar we heel erg tevreden over zijn, daarom heb ik er nog een besteld. Deze is, zo mogelijk, nog zachter dan de andere. Het is echt een kwaliteitsproduct en zo is t ook verpakt. Heel blij mee.

De derde set lakens die ik heb besteld. Deze keer flanel met knopen. Heerlijk zacht en mooie kwaliteit. Bij de satijn dekbedhoezen gaat het stiksel onderaan de hoezen bij het instoppen van het dekbed wel snel stuk dat is jammer. Bij beide hoezen die ik heb is rechts en links al los. Slecht garen gebruikt. Dat is in mijn ogen voor het geld wat je ervoor betaald niet goed.

Alles gewoon goed

Mooie producten, snelle service

Helemaal prima

Mooie producten en ook in deze drukke tijd, snelle levering.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ