Filter

Perfekte ervaring met de Yumeko klantenservice

Super kontakt met de Yumeko Team. Wij hadden Duitse afmetingen nodig en ze hebben dat zonder problemen mogelijk gemaakt. De kwaliteit van het beddengoed is echt mooi! Bedankt!

Snelle levering en een zalig product!

prachtig beddengoed

Op tijd geleverd, mooie kwaliteit, voelt heel comfortabel

Snel. Goed verpakt. Product zoals je verwacht!

Snelle en fijne service

Inmiddels al jaren fan van de fijne producten & hun klantvriendelijke service!

perfect!

Snelle levering, mooie producten, precies wat ik wilde

Aanrader

Fijne produkten en een probleem met de levering werd snel en goed opgelost. Top!

prachtige producten, zorgvuldig verpakt en verstuurd

top

Op tijd geleverd en mooi en prettig materiaal

Zeker niet goedkoop, maar van de kwaliteit wordt je gewoon blij. Het slaapt heerlijk.

Het hotel gevoel in huis gehaald!

Het bestellen en leveren ging eenvoudig en snel. Vanaf het eerste moment dat we onder het nieuwe dekbed konden kruipen ervaarden we dat luxe gevoel dat je normaal alleen in goede hotels hebt. Tot nu toe een top investering waar we hopen nog lang elke nacht van te kunnen genieten.

heel goed

heel goed

Zó zacht

De bezorging was mega snel. De lakens zijn echt bizar zacht en comfortabel! Je wilt bijná niet meer je bed uit.

Goede kwaliteit kussenslopen

Goede kwaliteit kussenslopen en duurzaam. Niet goedkoop

Hele fijne dekbedovertrekset

De set is heel mooi en zacht. Blijft ook heel mooi na de was. Al de zoveelste aankoop bij Yumeko nu als cadeau.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Super tevreden. Het voelde als een cadeau met een geurzakje erbij in de doos. Snelle bezorging. Kwaliteit van het beddengoed is echt heel goed. Daarom kocht ik dit ook.

Prachtig beddengoed van biologisch katoen

Ik vind de producten prachtig, gebruik ze al jaren. Het feit dat ze gebruik maken van biologisch katoen en dat duurzaamheid voor hun voorop staat, is voor mij een belangrijke reden om bij Yumeko te kopen. Daarnaast is het fijn beddengoed in mooie kleuren. Ze leveren snel en het is mooi verpakt.

Mooi en zacht!

Mooi en zacht! Hoge kwaliteit! Snelle bezorging

Retourneren/ruilen blijkt erg lastig.....

Tijdens de black-Friday actie een aantal spullen besteld waaronder een kussen. Het kussen is zachter als we hadden verwacht. We wilden dit ruilen voor een harder kussen. Hiervoor zouden we echter de volle prijs moeten betalen en niet de actieprijs die gold tijden de black-Friday. Slechte service! Blijkbaar willen ze dat je alle kussens bestelt en probeert en er vervolgens één houdt en de rest terug stuurt. Lekker duurzaam! Andere spullen zijn overigens prima.

Prima geregeld

De bestelling was heel snel in huis. Het product ziet er mooi uit. Veel keuze uit de kleuren van het kussensloop. Ik ga er lekker op slapen.

Eindelijk kwalitatief goed linnengoed met respect voor de natuur

In het blad van Natuurmonumenten las ik over Yumeko en ik dacht direct: die uitgangspunten spreken mij wel aan! Hoeslaken besteld, was er de volgende dag al. Ziet er goed uit. Even ervaren of het na wassen ook goed blijft, qua comfort en pasvorm...

Top dekbed, heerlijk geslapen

Mooie producten en snelle levering!

Ik heb twee wollen hoezen en natuurlatex kruiken besteld. Snel geleverd en prachtige kwaliteit, ik ben er heel erg blij mee!

Prima producten en levering

Producten zijn snel geleverd in milieuvriendelijke materialen. We slapen heerlijk onder ons nieuwe dons dekbed en prachtige dekbedovertrek

Heerlijk zacht, verantwoord flanel.

Na goede ervaringen met flanellen hoeslakens van Yumeko heb ik niet geaarzeld weer een hoeslaken te bestellen. Heerlijk zacht, uitstekende kwaliteit én verantwoord geproduceerd. Niet goedkoop, maar zeker geen duurkoop.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd en goede communicatie. Heel fijn dekbed

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ