Filter

Snelle levering, top kwaliteit

Badmat snel geleverd en van geweldige kwaliteit. Van harte aanbevolen!

Snel, fijne kwaliteit, verrassend verzorgd met zakje labendel

Snelle levering mooi materiaal en heel lekker het zakje lavendel erbij,

Mooi en heerlijk zacht

Erg tevreden over Yumeko. Dekbedhoes is heerlijk zacht en heeft een hele mooie uitstraling.

Heel mooie producten, hoge kwaliteit. Voordeel duurzaamheid staat hoog in het vaandel van Yumeko.

Prima afhandeling van de bestelling.

Het artikel was heel goed verpakt en kwam keurig op tijd aan. Kleur (camel) kwam eigenlijk 1 op 1 overeen met de foto op de website. Eerder al eens een wollen kruikenzak bij hen besteld. Jaren terug en daar geniet ik nog steeds van. Prachtige deken heerlijk puur en comfortabel. Heel blij mee.

Heerlijke stof

Dit is al het tweede dekbedovertrek dat ik heb gekocht aangezien het eerste ons erg goed bevalt. Aangename stof en heerlijk om te weten dat het van biologische katoen is.

Geweldige producten!

Overzichtelijke site en leuke producten en waar de kwaliteit ook heel goed is( vind ik:)). Het percale beddengoed is gewoon fantastisch! Ik wil nooit meer anders!!

Top producten, top service

Ik heb het recycled 4-seizoensdekbed kado gekregen en ben er ontzettend blij mee. Er zat een fabrieksfoutje in, maar dat is super snel opgelost door Yumeko, top service. Ik ben zeer tevreden!

In 1 woord : goed tot zeer goed

Ik ben niet zo vertrouwd met 'computeren ', en zeker met kopen online heb ik moeite. Zeer goed geholpen door uw helpdesk !

Dekbed en hoes bevalt goed

Als tip wil ik geven, onderaan de hoes knoopjes bij de instopstrook, dekbed zakt er nu uit!

Niet allen dromen van een beter milieu

Prachige materialen en kleuren met een goed gevoel! Mooie kwaliteit voor op je bed!

Snelle levering van mooie producten

Mooie handdoeken en badmat besteld, producten zijn helemaal naar wens en waren de volgende dag al geleverd.

Mooie kruikenzak, snel geleverd met gratis lavendel-zakje

Aangenaam.

Snelle levering, fantastisch product!

Levering volgens aangegeven levertijd, producten netjes verpakt en een feestje om uit te pakken. Boven verwachting mooi beddengoed. Echte aanrader!!

Goed product, snelle levering

De kruik ziet er goed uit en ruikt niet vervelend. (Onze vorige kruik wel) De kruikzak is zacht en ziet er mooi uit

Heerlijk dekbedovertrek!

Het grijze flanellen dekbedovertrek besteld voor de koude wintermaanden. Snel en netjes geleverd met een zakje lavendel erbij. Heerlijk dekbedovertrek, mooie kleur, super zacht, zeer goede kwaliteit, met mooie knoopjes afgewerkt. Ik ben er superblij mee.

Mooie en Goede kwaliteit

Goede en mooie kwaliteitAlles correct en zorgvuldig verpakt. Levering binnen enkele dagen.

‘S avonds besteld, volgende ochtend in huis. Mooi ruim katoenen hoeslaken wat helemaal om mijn matras heen gaat. Slaapt heerlijk.

Prima winkel, mooi beddegoed.

Snelle reactie bij vragen en snelle oplossing. Top! Ook de kleuren op de site kloppen met de werkelijkheid. Een aanrader!

Keurige levering

Keurige levering na bestelling.

Top bedrijf! Top producten!

Mooie kwaliteit stoffen. Snelle levering en fijn om de producten in de showroom te kunnen zien.

Top kwaliteit dekbedovertrek

Heerlijk slapen onder dekbed met Yumeko overtrek. We willen niet meer anders slapen

Geweldig en snel

Het was fijn om gebruik te maken van jullie bedrijf. Het werd snel opgepikt en aangeleverd. Jullie springen goed in op de behoefte van je cliënten. Dank je wel hiervoor.

Snelle en goed verpakte levering

Goed en snel

Hoeslakens van fijne kwaliteit