Filter

snel en duidelijk

snel en duidelijk

Uitstekend!

Ik heb dit gekozen vanwege de duurzaamheid. Wat een heerlijk zacht en mooi laken. Ik wil nooit meer wat anders. Echt een aanrader!

Warm en luchtig dekbed en zacht overtrek

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Enorm snel geleverd, mooi verpakt maar bovenal superzacht. Uitgewassen en nog steeds erg zacht, heerlijk geslapen.

Fantastische service en top producten!

We werden met een klacht super snel geholpen en het probleem is perfect opgelost door Yumeko.

Zeer snelle levering.

Hele snelle levering en inderdaad hele zachte lakens.

heerlijk zacht en warm

geweldige ervaring van goed slapen en een bijdrage voor een schonere wereld.

Prachtig beddengoed, netjes op tijd geleverd.

Invoeren van het afleveradres kostte moeite. De website bleef een foutmelding geven. Een dag later lukte het gelukkig wel.

Love my pillow

Super kussens en heel snel geleverd. Heel tevreden.

prima service

in eerste instantie is mij bestelling niet geleverd door post.nl maar na 1 telefoontje naar Yumeko heeft deze de bestelling opnieuw ingeboekt en binnen 2 dagen in huis, top!

Kwaliteit en Service heel goed

De producten (Tencel dekbed, Tencel dekbedovertrek en lakens) zijn van zeer goede kwaliteit. Lekker zacht. Slaapt echt heerlijk. Levering volgens afspraak. Goed verpakt.

Erg tevreden

Heerlijke zachte stof van het dekbedovertrek, deurzakje bij de bestelling was ook lekker fris. duurzaamheid van de productie vind ik ook een groot pluspunt!

Excellent quality

Excellent quality products. The duvet cover is very soft.

Geweldige kwaliteit

Alle producten die wij bestelden zijn prachtig en het is heel goed om te weten waar de producten vandaan komen. Heerlijke dekbedden en dekbed hoezen om onder te slapen.

Correcte en snelle service en dekbed overtrekken prachtig materiaal

Prima bedrijf.

Het product is met zorg gemaakt en verpakt, een feest om uit te pakken.

De stof (Jersey, zachter kan niet) beantwoorde niet geheel aan mijn verwachting. Ik ben gewend aan het beddengoed dat ik uit Duitsland heb meegenomen. De kwaliteit of soort wordt daar aangeduid met 'Biber', hetgeen hier vertaald wordt met 'Jersey'. Maar wat mij betreft is de 'Jersey' die jullie leveren iets totaal anders als het Duitse 'Biber'. Erg jammer want ik vind jullie kleuren en collectie erg mooi, en had graag mijn beddengoed bij jullie besteld. Nu blijft het bij een mooie groene kussensloop... Met vriendelijke groet, J. Viersen

Heerlijk zacht en comfortabel

Nog nooit z'n zachte katoenen dekbedovertrek gehad! Mooie kleuren! Een echte aanrader

Vlotter geleverd dan aangekondigd, dus blij verrast.

En weet je wat zo fijn is aan biologische spullen? Jekunt het direct gebruiken! Niet eerst is de was om de chemische lucht eruit te krijgen. Heel blij dat mij bede om flanellen onderlakens is verhoord. Hier gaan we de rest van ons leven lekker op slapen (gaat toch wel 30 jaar mee?)

Die Tencel dekbedden zijn GODDELIJK!!

Tja, dat dus. Eerst dacht ik dat het knisperende materiaal me misschien zou storen, maar daar had ik dus totaal geen last van. Bovendien valt het heerlijk om je heen; lekker warm maar niet té. Ik was meteen helemaal happy met dit dekbed!

Fantastisch!! Altijd correct tijdens telefoon gesprekken , ik beveel Ymeko iedereen aan !!

Snelle levering, mooi dekbed!

Mooi , warm en krakend frisse tijk. Zeer tevreden!

prima bedrijf en top kwaliteit

Fijn dekbedovertrek , kan niet anders zeggen. Pittig geprijsd maar zijn geld zeker waard

Snel, perfecte uitleg dus een goeie keuze van mijn kussen!

Perfect !

precies op tijd en mooi verpakt

Mooie overtrekken en ik sta achter hun filosofie

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ