Filter

Heerlijk zachte materiaal

Het voelt als super de luxe: zo groot, zo veel en zo'n lekkere stof. En dan ook nog eens volledig duurzaam. Dat maakt het extra goed.

echte mensen achter het bedrijf

Snelle levering van een -altijd weer- topproduct

goede vlotte levering

voldoet geheel aan de verwachtingen

Geweldig product

Vandaag besteld, morgen in huis met een extra geurzakje als cadeau! Ik ben super blij met deze prachtige wollen zak voor mijn kruik. Mocht je problemen met je handen hebben dan is het vullen met heet water ietwat lastig. En misschien kan er een lusje verwerkt worden om de zak handig op te kunnen hangen. Maar vooralsnog geniet ik alleen al van het zachte materiaal en de warmte natuurlijk.

Goede kwaliteit en tijdige levering

Goede kwaliteit

Heel erg goed!

Orderverwerking prima, contact prima, materiaal geweldig!

Goede producten, snelle service

De dekbedhoezen die ik bestelde zijn van een mooie kwaliteit. Het hoeslaken was helaas niet de juiste kleur. Binnen 1 week was het het bedrag weer op mijn rekening gestort. Prima bedrijf!

Ik ben in de wolken

Wat een fijne lakens weervan Yumeko. Flanel voor in de winter. Heerlijk warm en zacht en niet zwaar. Alsof ik in de wolken lig.

Uitstekende kwaliteit en service!

Uitstekende kwaliteit en service!

mooi materiaal

De enorme doos was maar voor een kwart gevuld. Wel jammer van het vervoer van lucht. De hoeslakens heb ik 1x gewassen voor gebruik. Er is verschil in kwaliteit tussen de 2persoons hoeslakens en de 1persoons hoeslakens. Deze laatste voelen veel stugger. Ik hoop dat dat door het gebruik minder wordt. Verder mooi materiaal en mooie kleuren.

Heerlijke producten en snel bezorgd!

Niks slaapt zo lekker als thuis in je eigen bed zeggen veel mensen, nou wij sliepen altijd lekkerder in een hotelbed. Nu niet meer, nu heb ik hotelbed thuis!

Artikel van mooie kwaliteit

Vlotte service.

Heerlijk zacht beddengoed. Het ziet er ook mooi uit. Het nieuwe beddengoed ruikt ook gewoon lekker, je hoeft het zelfs niet te wassen voor gebruik.

Snelle levering, fijne producten

Heel tevreden, maar de plastic zakken om de producten had ik niet verwacht, aangezien duurzaamheid en Fairtrade hoog in het vaandel staan van Yumeko.

100% geweldig

Ik ben blij dat ik wat mag schrijven over mijn ervaring met Yumeko. Die is namelijk: 100% geweldig. Waarom? Wel, de producten zijn degelijk, van natuurlijk materiaal, heerlijk om in weg te dromen en helpen mee aan een betere wereld. Prijzig? Ja. Het is niet goedkoop, maar dat heb ik er in ieder geval voor over en de producten gaan langer mee dan gemiddeld. De service is ook super. Mocht er iets niet helemaal goed zijn (kan gebeuren), dan is een mailtje naar de klantenservice al voldoende om het binnen een paar minuten naar alle tevredenheid op te lossen. Oh ja en ook zonder gezeur of wantrouwen. Daar houden we van, toch? Ik bestel niet veel, want, zoals ik schreef, de producten gaan lang mee, maar als ik iets wil bestellen op slaapgebied, dan kies ik 100% zeker weer voor Yumeko en ik raad iedereen aan om dat ook te doen.

Mooie kwaliteitsproducten en snelle levering

Prima webwinkel

De levering was super snel

Maar het is een kado dat nog geschonken moet worden. Inhoudelijk kan ik dus niet beoordelen nog.

Ik ben fan Yumeko heerlijk spul!

Met zorg verpakt en geleverd.

Het hoeslaken is superzacht. Ik slaap als een roosje.

Great bedlinen

Absolutely loving the linen, it had great quality and colours are exactly what's shown in the website. Only piece of feedback is the closing of the duvet cover, my duvet is a bit smaller and so it just falls out...

Levering op tijd en zoals aangeboden op website.

Zeer correct

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goed kwaliteit van de artikelen. Ben er blij mee!

Goed product snelle service

Goed, snel geleverd en goede kwaliteit,.

Snelle levering, mooi produkt

418 Herengracht SOUS