Filter

Snelle en verzorgde levering

Blij met de zorg die besteedt is aan de verzending van de overtrekset en hoeslaken. Mooi materiaal. Natuurlijk product. Milieuvriendelijk gemaakt. Alle beetjes helpen

Supersnel bezorgd!

Mooie kleur en heerlijk zacht materiaal

Ik heb een Yak deken besteld bij Yumeko. Die werd snel verstuurd en het contact was erg klantgericht.

Super positief

Overtrek set was precíes de kleur die ik zocht en nergens in deze kwaliteit en natuurlijkheid te vinden. Super snel bezorgd, ook fijn dat bezorging (en evt retourneren) gratis is. Mooi en fijn ingepakt.

Slechte ervaring helaas

Ik heb tot op heden niets ontvangen en wel vooraf betaald. Het gaat om een kruikzak wol grey melange van 29,95

prima ervaring

Fantastische kwaliteit en super service

Bovendien efficiënt en vriendelijk geholpen bij het plaatsen van de bestelling. (De website was me in eerste instantie niet helemaal helder en toen lukte de betaling niet.)

Mooi materiaal en mooie kleuren.

Mooie producten en snel geleverd

Zie titel!

Zeer goede service en kwaliteitsproducten

Uitstekend geholpen door een medewerkster via chat. Daardoor het juiste product kunnen bestellen. Producten snel bezorgd, keurig verpakt en voorzien van een zakje lavendel, waardoor het net iets persoonlijks krijgt. Dus erg tevreden.

Snel, compact & comfortabel

Snelle levering in een compacte verpakking met weinig restafval. Het dekbed en hoeslaken passen perfect bij elkaar)kleur en materiaal). Het materiaal)satijnkatoen) voelt zacht, luchtig en warm. Knappe combinatie! De dekbedden zijn prijzig, maar je krijgt waar voor je geld

Perfecte kwaliteit.

Heel fijn aanvoelende dekbedovertrek. Prima verpakt geleverd. Zou misschien bij het begeleidend schrijven een wasvoorschrift gevoegd kunnen worden.

Pakje kwam heel snel. En het laken licht heerlijk.

Mooi product, prima service en snelle levering!

Hier word ik blij van.

Kleine teleurstelling want aan 1 kant was het niet dichtgestikt

En wat ik ook een beetje jammer vind is dat er nu 2 gratis kussenslopen bij wordt gegeven en ik dat net gemist heb. Maar goed. Verder een zalig overtrek hoes

snel en goed

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen, keurig verpakt en met een klein cadeautje erbij. Het beddengoed is zoals ik van Yumeko gewend ben heerlijk en eerlijk.

Snel en goed

Mooie kwaliteit en prima service. Prachtig verpakt.

Tweede keer dat ik een compleet dekbedovertrek set hier koop, alles snel ontvangen en heerlijk slapen.

Mooi en snel geleverd

Mooi, duurzaam en snel geleverd

Snelle levering en de kwaliteit is heel goed

Bizar snelle levering en de fijnste producten!

Binnen 12 uur was mijn bestelling in huis (vrijdagavond 21.30 besteld, zaterdagochtend 9.00 in huis). Hoe dan? Yumeko is en blijft favoriet. Zachtste dekbedovertrekken ooit en fijne volle handdoeken. Cadeautjes!

Mooi product

Kwalitatief goed product en fijne dienstverlening

Duurzame mooie producten

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. En de hoeslakens van biokatoen voelen superzacht aan! Ook heel blij dat er aandacht wordt besteed aan duurzaamheid.

Fijne sloop en lieve service

Prijzige kussensloop maar hij is heerlijk zacht en bleek in staat een irritant krakend hoofdkussen tot zwijgen te brengen. Je handgeschreven naam op de pakbon dóet toch ook wel wat, en mijn vrouw was erg blij met het zakje lavendel. Ja, dit is toch meer dan zomaar een webshop.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ