Filter

Fijn materiaal en.mooie kleuren

Service is goed, materiaal is fijn, kleuren zijn mooi, al blijven ze niet allemaal even helder

Prima kwaliteit

Super product; snelle levering!

I’m very pleased with this product. It’s great quality and so comfortable while sleeping. The cool deep green color is exactly what I was looking for; definitely an added value that it is dual-tone color and I can switch to the other side for a different color. I really like the color-blocking effect it creates. The cotton satin fabrication looks lush and the colors look great in both natural and artificial light. I had hoped to also find a fitted sheet for the mattress topper, in the same color palette. Maybe in the future? ;)

Het pakket is nog niet aangekomen

Kan ik nog niet zeggen!

Helemaal mooi

Lekker geslapen

Niet zo satijnachtig zacht als ik had verwacht

Tot nu toe altijd katoen satijnen beddegoed gekocht bij Zara Home! Dat voelt toch beter dan Yumeko

Zeer vlotte afhandeling!!!!

Positief!!! Cadeaupapier erbij, zakje lavendel erbij. Mooi. Zeker aanbevelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uitstekende service

Hallo, mijn complimenten voor de service! De post had mijn pakket verkeerd afgeleverd of zoekgemaakt of anderszins. Na een telefoontje kreeg ik probleemloos mijn bestelde dekbed opnieuw toegestuurd. Chapeau voor de service.

mijn dochter heeft ook dekbed van Yumeko, zo kwam ik bij jullie terecht. Heldere website met goede beweegredenen. Ik heb gekozen voor een Tencel dekbed en ben er superblij mee. Vlotte levering en bij het openen van de doos verrast door de mooie verpakking in een katoenen zak en de heerlijke lavendel.

Een cadeautje.. snel bezorgd, mooie verpakking plus aardigheidje.

Heerlijk en eerlijk beddengoed

Het comfort van zowel de dekbedhoezen als van het wollen dekbed is super fijn. En dat het duurzaam is, maakt dat ik met een gerust hart kan gaan slapen

Genot

Mijn badhanddoek is een genot in het gebruik. Heb 'm meteen gewassen en een ritje in de droogtrommel gegeven. Hij ligt heerlijk op te warmen over de radiator als ik relaxend onder de douche sta. Kan niet beter. Omdat ze in een pak van 2 komen is mijn vriendin nu ook erg in haar nopjes.

Mooi materiaal dat correct geleverd werd.

Heerlijk zachte velvet hoeslakens werden mooi verpakt snel afgeleverd.

Top service en producten

De maten die we besteld waren uiteindelijk verkeerd. Terugsturen was geen enkel probleem. Geld werd binnen drie dagen teruggestort. Prima gedaan Yumeko.

snelle levering, fijne producten, duidelijke handleiding

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Enige minpuntje is dat er veel verpakkingsmateriaal is gebruikt, met name heel grote doos. Ik heb o.a. een katoenen badmat besteld. Niet voor mijzelf maar voor mijn hond om lekker op te liggen/slapen. In gangbare materialen voor honden zitten ongelooflijk veel gifstoffen vandaar deze keuze.

Gezeur - daarom geen 5 sterren , heb wel wat anders te doen

Snel , accuraat , mooie kwaliteit en kleur dekbedovertrek

Duidelijk met zorg voor planeet en product gemaakt

Levering volgens afspraak, verzorgt ingepakt, materiaal iets dunner dan verwacht

Fantastische en betaalbare handdoeken

Het bestellen was eenvoudig en de bestelling snel. Met als resultaat een pakket met prachtige en heerlijke handdoeken, precies zoals beschreven stond op de website. Als ik een klein kritiekpuntje moet geven is dat het pakketje handdoeken ingepakt was in plastic en dat lijkt me niet zo duurzaam?

super

Zowel de kwaliteit van de goederen, als de verzorgde zending.SUPER!!

Snelle levering van een heerlijk product die met zorg is ingepakt

Gewoon keurig zoals het moet

Gewoon keurig zoals het moet

Fantastisch product.

Probleem snel opgelost

Na contact adequaat opgelost.

Goede prijs kwaliteit, duurzaam.

Snelle levering, mooie duidelijke website

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ