Filter

Slecht

SlechtIk heb drie dagen moeten wachten en toen moest ik het toch nog ophalen bij Primera Huisnummer is geen 20 F maar 26 F zodoende heb ik drie dagen langer moeten wachten

Het hoeslaken is heel goed bevallen met een goede nachtrust.

Fijn ook om te weten dat het product is gemaakt van verantwoord materiaal. Ook bestelling en bezorging zijn prima verlopen.

Helemaal goed

Helemaal goed

Top !

Ik word altijd heel blij van de producten van Yumeko, zacht en duurzaam. Eenmaal gewend aan Yumeko wil je niet meer anders :-)

Top! Super snelle levering

Om 21.30 besteld, volgende morgen om 9.00 geleverd. WOW

Goede kwaliteit, uitstekende service

Ik wordt heel blij van bedrijven zoals Yumeko!

heerlijk

Excellent Lente/Herfst dons dekbed. Heerlijk licht en warm genoeg voor mij. Levering was snel en correct

Super service

Tevreden over alles

Ik ben enorme fan van jullie producten!

De kwaliteit van jullie velvet flanellen dekbebovertrekken is geweldig goed. Waar jullie naar mijn idee kunnen verbeteren is door met meer vrolijke en lichtere kleuren te werken. Het is teveel ‘herfst’ kleur en dat maakt het wat triest.

Superfijne dekbedovertrek

Verslavend mooie kwaliteit

Langzamerhand lijkt de kaskrediet te worden overgenomen door Yumeco. Duurzaam was de belangrijkste reden om dit merk uit te proberen, maar nu willen we ook echt niets anders meer.

Top bedrijf

Duidelijke communicatie over de levering van een topdekmatras, dar er echt top uitziet. Heel blij en hopelijk ga ik er lang plezier van hebben

Alles prima en mooi product

Alles was mooi verpakt (wel weer veel plastic, wat wel minder past bij het biologische verhaal) en de lakens zijn erg goed.

Geweldig!

Snelle levering, mooi verpakt en prachtige kwaliteit. Enige minpuntje is dat de website niet altijd goed werkt. Zo kon ik geen afhaalpunt selecteren.

Mooi

Nog geen ervaring

Zeer goede kwaliteit met oplettendheid voor dier en natuur

Zie boven

Fijne duurzame lakens

Snelle levering, kwaliteit is goed, stevig en zacht materiaal. Kleuren precies zoals verwacht.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik ben erg blij met mijn ecologische kussen! Verzending was erg snel en zeer netjes ingepakt.

Mijn ervaring met Yumeko smaakt naar meer

Bij de levering was er iets mis gegaan, maar dit werd prima en snel gecorrigeerd. Zelfs met een extra cadeautje. Zeer klantvriendelijke mensen. Kwaliteit van het katoensatijnen dekbedovertrek is werkelijk prachtig. Kleur dusty rose is heel mooi en ik slaap er heerlijk onder.

top

Vrijdagavond om 21.00 dekbed en hoezen besteld en zaterdagavond sliepen wij er al onder. echt top levering. Kunnen menig online winkels wat van leren. En het slaapt fantastisch

mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit producten, correcte en goede levering, keurig verpakt en fijn dat het via Track & Trace gevolgd kan worden. Wel aan de wat duurdere kant. Vriendelijke klantenservice. Website zou wat verbeteringen kunnen hebben.

uitstekend

Snel, op tijd, klantgericht en goed product De klant wordt heel goed op de hoogte gebracht. Product is van prima kwaliteit. Heb al eerder besteld. Zal zeker nog bestellingen plaatsen

snelle levering en top beddengoed!

snelle levering en top beddengoed!

Very comfortable pillow

I ordered 1 to try and everyone liked it. Will order more

Heel fijn product dat goed verzorgd werd bezorgd!

Heerlijk biol verantwoord dekbedhoes en slopen! Mooi zorgvuldig verpakt!N kadootje....voor mezelf!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ