Filter

Heerlijk geslapen

Ik heb vannacht voor het eerst op mijn nieuwe Yumeko boxspring medium matras geslapen. Heerlijk. Voelde vandaag dat ik goed uitgerust ben. Mijn oude matras was ook een boxspring maar gedateerd. Je voelt niet dat je matras langzaam veerkracht verliest, totdat als je een nieuw matras hebt. Vanmorgen toen ik wakker werd dacht ik dat ik in een hotel had overnacht. Zo lekker had ik geslapen. Een aanrader dus. De gebruikte materialen lijken mij bere sterk en puur natuur. Aanrader!

Dekbed is goed, lekker licht en warm en slaapt prima. Het materiaal (gewassen linnen) voelt heerlijk aan. Goede aankoop!

geweldige service

We hadden nieuwe kussens besteld, ik vond mijn kussen uiteindelijk toch niet goed liggen. Ten eerste was iedereen met wie ik contact had bij de klantenservice ontzettend vriendelijk em meedenkend, er werd ook meteen een goede oplossing geboden. Daarnaast ben ik ontzettend tevreden over de kwaliteit van alles, zeker ook het beddengoed.

Super goed

Super goede service, zelfs als er iets mis gaat wordt het snel en goed opgepakt. Kwaliteit is voortreffelijk.

Fijn bedrijf, mooie producten en de wereld een beetje beter

Wat aan de dure kant, maar liever dat, dan deel te zijn van een vervuilende en onderbetalende wereld van katoenproductie. En de producten zijn gewoon heel goed.

Fijn product en prima reactie als je contact nodig hebt.

Bestelde een katoenen kruikenhoes, die de volgende dag arriveerde. Bij het postservicepunt konden ze die niet vinden. Gebeld met Yumeko. Daar zei de medewerkster dat het pakketje ook wel eens op alleen de voornaam geadresseerd werd door Post.nl en dat dat wel voor problemen bij het afhaalpunt zou kunnen zorgen. Ze gaf aan dat ze er mee bezig waren om dat bij Post.nl verbeterd te krijgen. Met die wetenschap ben ik de volgende dag naar het afhaalpunt gegaan en inderdaad, toen kwam het in orde.

Goede service, hele fijne materialen en prachtige kleuren!

Het Tencel dekbed voldoet aan alle verwachtingen, lekker luchtig en toch comfortable warm ( ik heb de lente/herfst, lijkt mij voldoende ook voor de winter). De petrol blue kleur is prachtig en materiaal van overtrek is knisperend en zacht. Kortom aanraders!!

Prachtig beddengoed, snelle levering

Zeer positief, ik heb meerdere artikelen beddengoed besteld en stuk voor stuk zijn het kwalitatief zeer hoogwaardige stoffen/materialen. Ik ben heel blij met het prachtige beddengoed.

Mooie producten maar zeer prijzig

Mooie producten, goed en stevig verpakt maar eigenlijk iets te duur. Verder extra betaald voor een specifieke leverdag en dagdeel, kwam het gewoon een dag later (meer post.nl probleem maar erg onhandig).

Snel en kwalitatief goed product

Mijn moeder zocht een hoeslaken, waarmee ze makkelijk kan draaien om uit bed te stappen en dat is gelukt…

Heerlijk beddengoed met mooie kleur

De ervaring met Overtrekset gewassen linnen is heel goed. Ik las tevoren dat het geluid zou geven bij omdraaien. Ben ik erg gevoelig voor. Maar het is niet zo: de zware soepele stof omarmt je. Mensen: wat minder roken en vliegen. Dan heb je geld voor dit dagelijkse genieten....

Hoge kwaliteit van superduurzaam beddengoed

Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen van Yumeko. Het is spul van hoge kwaliteit en superduurzaam (eco-katoen, plantaardige vulling, eco-wol of recycledons); ik geniet elke keer dat ik ga slapen, ook in de wetenschap dat mijn aankoop beter is voor de wereld. En dat mag van mij wat kosten, dus ik prijs me gelukkig dat ik het kan betalen.

uitstekend

Slaapt heerlijk

Alles prima, alleen vond ik het wel jammer dat de lakens toch nog in plastic verpakt waren. Ik hoop dat ze in de toekomst gewoon in papier worden ingepakt. Het lavendelzakje vond ik heel attent

GEWELDIG!!

Hele mooi dekentje, natuurlijke kleur, mooi afgewerkt, lekker zacht. Gewoon top!

Prachtig materiaal en kleur

Hartstikke goed.

Duidelijke website, mooie spullen, goede service en snelle levering.

Excellent

Quick and excellent service. The cushion protection was soft and perfect for my cushion.

Goede service en fantastische kwaliteit

De badjassen die wij tijdens een weekendje in Cabin Anna hebben leren kennen, heb ik direct bij thuiskomst besteld. Heerlijke kwaliteit om te dragen.

prima producten

prima producten

Snelle levering. Mooi product

Zoals op de foto, snel en heerlijk

Fotos zijn betrouwbaar voor de kleur. Snel geleverd en ik slaap al 2 weke fantastisch. Droogt ook nog eens snel na de was. Nooit gedacht dat de kwaliteit van stof zoveel verschil kan maken voor mijn nachtrust.

Fijn bedrijf met mooie producten

De geleverde linnen lakens waren prachtig van kleur en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden. Snelle accurate klantenservice.

Geweldig!!!

super dekbed en supersnel bezorgd!

Heerlijk dekbed!

We zijn erg tevreden met het nieuwe zomer dekbed dons. Het dekbed voelt zacht aan en we slapen er heerlijk onder. We vinden een dekbed snel te warm, maar dit dekbed is perfect voor ons. Veel dank!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ