Filter

Zeer fijne kwaliteit stof met duurzaam keurmerk, erg blij mee!

Snelle service, goede afhandeling, mooie stof, ziet er goed uit en ligt heerlijk.

Heel blij mee!!

Heel blij met mijn nieuwe dekbedovertrek

De kwaliteit is onovertroffen. 's Middags laat besteld en de volgende ochtend in huis.

Geweldig beddengoed!

Na het lezen van de recensies ben ik gezwicht en heb ik mezelf getrakteerd op dit heerlijke linnen beddengoed! Wat een goede keuze!! Ik slaap zo ontzettend goed en merk echt verschil! En slaap kunnen we zo goed gebruiken tijdens de gebroken nachten emmer drie kinderen! De kinderen hebben er alledrie ook een nachtje onder geslapen en vonden het heerlijk… nu ze weer naar hun eigen bedjes krijgen ;-) Het beddengoed zit wat ruim maar is goed strakker te trekken om het matras en het dekbed, alles blijft goed op zijn plek. Al met al is het het geld helemaal waard!

totaal verzorgde verpakking, met leuke attentie

Geweldig!!

Heb na lange tijd eindelijk het goede kussen gevonden bij Yumeko. Fijne service en vriendelijke klantenservice. Het ( zachte ) donskussen eindelijk weer heerlijk slapen,super mooie materialen worden gebruikt om de perfecte nachtrust te krijgen!!! Top en een èchte aanrader.

Beautiful quality. And arrived quickly.

Great!

Aan verwachting voldaan

Service professioneel, kwalititeitsproduct, voldoet aan de verwachting.

Heerlijke slapen

Zulke fijne producten je zult er geen spijt van krijgen!

uitstekend

Prima uitleg in showroom in Amsterdam, heel prettig dekbedden te proberen en vakkundig advies gekregen. Online besteld en heel tevreden!

Wat een kwaliteit!

Alles klopt: de dienstverlening, de persoonlijke levering, de uitstekende kwaliteit van de handdoeken die ik bestelde. Heel dikke aanrader!

Super goede service, meedenkend en probleemoplossend

Super vriendelijkere klantenservice, ze denken met je mee, gaan zelfs proeflapjes opsturen toen ik over een stof ontevreden was. Ze nemen alle tijd voor je en doen alle moeite om het je naar de zin te maken. De producten zijn supermooi en van goede kwaliteit, je mag het ook terugsturen, zelfs als het uit de verpakking is geweest. Echt top! Bovendien zijn de twee keurmerken een waardevolle toevoeging aan het product.

Prima product en verzending.

Mooi product, het was wat ik verwachtte. Producten zijn wel zeer prijzig.

Prachtig beddengoed snel geleverd

Het prachtige beddengoed is binnen een paar dagen geleverd. Blij mee!

Snel, duidelijke boodschap, passend verpakt met leuke verrassing

Heerlijke zachte handdoeken,mooi dik volume en drogen heerlijk af ! Snelle levering dus snel genieten.

Dame van klantenservice niet vriendelijk

Ik heb de dame van de klantenservice als niet klantgericht ervaren. Ik wilde mijn gekochte dekbed retourneren omdat het 4-seizoenen dekbed naar onze smaak te warm is. Eerste wat ze vroeg was of we eronder geslapen hadden. Ja natuurlijk, anders kun je het toch niet beoordelen? En nee, natuurlijk geen 2 weken onder geslapen, zolang hadden we het niet eens in huis. Gemiste kans voor Yumeco, als deze dame had doorgevraagd had ik wellicht een ander type dekbed willen kopen ipv dons. Ook klonk ze geïrriteerd toen ik vroeg wat het retouradres was. Zou je niet verwachten bij dit mooie merk.

Telefonisch goed geholpen met de bestelling

geweldig

Alles is van prima kwaliteit en heel belangrijk: milieu vriendelijk.

Prachtige overtrek

Heerlijk zonder gifstoffen!! Dat voelt goed

Vriendelijk en meedenkend

Zeer positief, snelle levering en klantgericht.

Overzichtelijke website, duurzame producten voor een goede prijs, luxe kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden dus

Snelle en goede service, heerlijk slapen onder ons nieuwe dekbedovertrek! Warme kleur, top om zo de herfst/winter in te gaan.

Overzichtelijke Website, snelle leverinb

Duidelijk en snel

Helemaal top

Dekbedovertrek is snel geleverd en mooie kwaliteit. Ik ben heel tevreden.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ