Filter

Super fijn beddengoed! Ik heb een hoeslaken en dekbedovertrek beide van katoensatijn besteld en je voelt direct dat het super kwaliteit is. De stof ligt heerlijk en is ook lekker zacht. Snel geleverd en goede communicatie omtrent de levering. In een woord top dus ;-)

Overzichtelijke site

Goede service en geweldige producten, hier hou ik van! Ga zeker in de toekomst vaker bestellen bij yumeko.;)

uitstekend

Heerlijke baddoeken en badmat, mooi van kleur, goede kwaliteit, Fairtrade èn biologisch!

Topkwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle en goede service

Mooi ingepakt, inclusief geurstokjes. Top!

Uiterst correcte afhandeling van bestelling/ retour.

Zeer tevreden.

Prima verzorgd

Prima verzorgd. Het betalen bij bestelling vond ik erg omslachtig!

Speedy!

Delivery was extremely fast (next day) and packaged so nicely - in purple tissue and lavender. Exciting to receive!

Snelle en nette levering

‘S middags besteld en volgende dag in huis. Mooi product!

Snel en goed

We hadden onze bestelling de volgende dag al binnen. Goed verpakt en super leuk met een klein zakje lavendel. We gaan zeker hier vaker bestellen.

Verliefd op mijn bed

Echt geweldig de kwaliteit van yumeko. Sinds paard dagen ben ik in bezit van een overtrek Satijn katoen. Voelt heerlijk zacht aan. Twijfelde nog over de prijs maar het is het echt dubbel dik waard. We brengen 3/4 tijd van ons leven door in bed dus ik vind een goede nachtrust super belangrijk.

Geweldig!

Snelle afhandeling, ook van retouren. Echt heel fijn!

Mooie kwaliteit onderdeken.

Belangrijk voor mij is dat alles vegan is wat ik koop. De onderdeken slaapt prima.

Retour gestuurd en nog steeds aankoopbedrag niet ontvangen

Bestelling retour gestuurd weken geleden en aankoopbedrag nog steeds niet retour ontvangen

Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie zware kwaliteit handoeken

We zijn heel blij met onze nieuwe Terry handdoeken, super snelle levering van zoals we weten van eerdere aankopen top kwaliteit producten.

Positief

Snelle service bij een goed artikel!

Als goed!

Heerlijk slapen

Heerlijk licht voelt het aan. Ook het idee dat het op alle fronten verantwoord is, is een heel prettig idee.

Een heerlijk gerecycled donzen dekbed ontvangen!!

Ik slaap er heerlijk onder!

Snelle en goede service!

Prachtig dekbed en meteen de volgende dag geleverd!

Snelle levering en heerlijk diervriendelijk dekbed

Site werkt perfect

fijn als het bestellen niet al te veel moeite kost. Inmiddels in het bezit van 4 sets dekbedovertrek, slopen en hoeslakens. Zeer tevreden over de kwaliteit slaapt lekker.

Geweldig mooi en zacht.

Het double face overtrekset van katoen satijn is zeer mooi van kleur zoals op de foto. Aangezien ik alleen nog katoen satijn wil vanwege het prettige slaapcomfort en de zachtheid ervan had ik eerst een sloop besteld. De kwaliteit was precies wat ik ervan verwacht had, dus daarna de overtrekset besteld. De levering was heel snel en perfect verpakt. Ik ga zeer zeker meer bij Yumeko bestellen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ