Filter

prima, hoe het bestelde keurig op tijd werd afgeleverd

op de website kon ik hetgeen ik wilde bestellen gemakkelijk vinden. In het bezorgde pakket zat het bestelde, keurig verzorgd.

Yumeko is geweldig

Yumeko is een verrijking aan je slaapgenot. We zijn echt heel blij met ons 4 seizoenen dekbed die we al minstens 6 jaar hebben en de kwaliteit blijft SUPER! Nu 2 dons kussens aangeschaft en hier verwachten wij ook het beste van.

mooie spullen

mooie spullen, snel geleverd ( hoewel later ook prima was)

Snelle ontvangst na bestelling, mooie badmat

Snelle ontvangst na bestelling met daarbij nog een heerlijk geurend lavendelzakje.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverd en fijn dat het milieu minder wordt belast

Goede ervaring

Goed advies gekregen,rustig kussens kunnen uitproberen. Prettig en vriendelijk geholpen. Levering ook prima verlopen.

Goede ervaring

In eerste instantie een kussen wat niet goed beviel gekocht. Terug gestuurd en een goed advies gekregen Nu een kussen met latex en dons stevig. Voldoet goed Heb jaren ganzenveren kussen gehad.

Kwaliteit anders dan 2 jaar geleden..

Het is een mooi merk met fijne producten, maar ik vind de kwaliteit van het beddengoed in vergelijking met een vorig aangeschafte overtrekset helaas niet te vergelijken. Twee jaar geleden was dit veel beter en nu lijkt het goedkoper.

Very happy!

I really wasn’t expecting this great quality. For sure I’ll buy more items from this brand.

Aanrader

Top kwaliteit! Snel geleverd!

Zeer tevreden!

Super snelle afhandeling, 's middags besteld en de volgende middag in huis. Mooie verpakking en heerlijke lavendel!

Eerlijk

Top kwaliteit, snelle server

Top kwaliteit en snelle server

Heerlijke zachte badjas!

Eh heel fijn dat het duurzaam is!

Eerlijke mooie producten en eerlijke klantvriendelijke service

Uitstekend!

Prachtig

Hele mooie handoeken En hele snelle levering ik zeg top service

Prima. Web site is wat ingewikkeld om gericht te bestellen. Je moet bij alles weer vooraan beginnen . Voordat je een selectie hebt samen gesteld, hoes, hoeslakens en slopen Dan ben je wel even bezig. Ga je naar betalen , als het niet heel soepel gaat is de tijd verlopen en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Dus je moet wel graag willen. Service is prima en het verzoek een staal te sturen voor de kleur is ook top natuurlijk. Waar het om gaat is het beddengoed en dat is echt heel fijn. Ga nog zeker wat bestellen. Groet Hanneke

Love, Luv, LOVE!!

ZO blij! Geweldig mooi stof, mooiste kleur ooit en fijn dat het ook nog biologisch fair trade is.

Goed product, mijn verwachtingen zijn waargemaakt.

Goed!!

Heerlijk

Mijn ervaring? Op alle fronten zéér positief!

Zie onder

Staan open voor vragen van mij als leek. Razend snelle afhandeling van bestelling. Uiterst vriendelijk

Fijne kwaliteit en snelle bezorging. Jammer dat er geen splittoppers in het assortiment zitten.

Fantastisch, wat snel.

Ook leuk om een pakketje te openen dat zo zorgvuldig is ingepakt. Met dat strikje erom en een heerlijk geurend lavendelzakje. Het laken past perfect. Wij zijn er blij mee.

Correcte afhandeling

Correcte en snelle afhandeling bestelling

Echt top!

Na eerste dekbedovertrekken katoen-satijn gewassen gelijk op ons bed gemaakt. En echt heerlijk onder liggen! Aanrader dit! Geen andere merk zoeken… We hebben ook een nieuwe dekbedovertrek van Joarz maar matig kwaliteiten… ik denk komt door 400tc.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ