Filter

Tevreden

De website geeft veel storingen

Jammer dat de webshopsite tot 4x toe storingen gaf toen ik een matrashoes wilde bestellen. De producten zijn top, fantastische kwaliteit, prachtig en zalig om in te liggen, maar die webshop moet beter!!

stof voelt heerlijk aan

Heerlijk zachte handdoeken

Ik heb verschillende handdoeken en washandjes besteld. Precies wat ik verwacht had.

Prima, heel verzorgd, mede door de keuzes voorafgaand aan mijn aanschaf, waarvoor heel veel dank!!

Heel fijn en ondersteund in betere keuzes!!

Geweldig zacht krimpt niet prijzig maar prijs waard.

Gekregen wat ik besteld heb

Simply perfect

I was already impressed by the packaging - instead of plastic bag duvet was packed in a lovely white cotton bag and there was a small cotton bag with dried lavender added, such a small, but deeply effected touch! It gave me the feeling of cleaniness and true quality. The duvet itself (Dekbed linnen zomer) is the best one we've ever had, just perfect for the summer time, so light, gentle, clean, breathable. Simply perfect!

Stof is fijn, aansluiting op deken niet

Mooie zachte stof, maar geen rits of knopen aan de onderkant, dus het lubbert allemaal een beetje. Kussenslopen wat mij betreft ook te groot, lubberen ook. Jammer voor de prijs

Snelle en goede service!

Snelle bezorging en het heerlijkste beddengoed dat ik ooit gehad heb! Prachtige kleur, superzacht!

Zo als altijd top

3 nieuwe overtrekken gekocht. Zodat we op de camping ook kunnen genieten van dit heerlijke beddengoed.

Snelle levering, bestellen wat lastig

Bij het bestellen kreeg ik op een artikel rare foutboodschap…via de chat opgelost, artikel was niet voorradig maar dat stond niet op de site…

Snelle levering, keurig verpakt, mooi artikel

Perfect.

Waanzinnige producten, fijne klantenservice en nette afhandeling van bestelde artikelen. top!

Super heerlijk slapen . Lekker koel ❣️

Zeer tevreden met dit dekbed . Kleur is prachtig.

Tophanddoeken

Superfijne en duurzame handdoeken. Ik heb een 2e bestelling gedaan. Aanrader!

Snelle levering van mooie spullen.

Goede bestelervaring op de website. Overzichtelijk en zonder gedoe. De dekbedden en overtrekken zijn zoals gehoopt; mooi materiaal en goed gemaakt. Kan er jaren mee vooruit. Het was allemaal goed en zelfs mooi verpakt. Met een zakje lavendel!

Fantastisch beddengoed

Na mijn eerste setje wist ik het zeker: nooit meer iets anders.

Een hele goede helpdesk

Ik kwam er niet uit op de website. Telefonisch zeer goed geholpen. Binnen 1 dag de spullen in huis. Nu nog het beddengoed uitproberen.

Goede kwaliteit, zeer snelle levering, erg mooi hoeslaken

Goede kwaliteit, zeer snelle levering, erg mooi hoeslaken

Mooie kwaliteit

topbedrijf

fine kwaliteit. niet goedkoop, maar altijd snel, correct en zoals het hoort!

Goede kwaliteit

Mooie print en je slaapt er heerlijk onder

Prima, ondanks verkeerd huisnummer kwam het toch goed terecht.

Ik heb het als klant vriendelijk ervaren.

Prachtige kwaliteit!

Het is echt waar de katoen satijn slaapt heerlijk!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ