Filter

Prachtige kwaliteit!

Het is echt waar de katoen satijn slaapt heerlijk!

zeer goed

zeer goed

Heerlijke stof!

Na het uitpakken was ik al helemaal enthousiast over de zachtheid van de stof! Ook is de stof heel stevig en past het lekker ruim over ons matras!

Een mooie kwaliteit

Een hoeslaken besteld goede pasvorm.

Snelle levering en op het eerste gezicht mooie kwaliteit

Heb handdoek, gastendoekjes en washandjes besteld bij Yumeko. Ik kreeg het snel geleverd en op het eerste gezicht mooie kwaliteit. Heb het nog niet gewassen dus kan hier geen oordeel over vellen. Ik verwacht dat het wel goed is.

Heerlijk beddengoed, snel bezorgd

Zelfde als bovenstaande in 1 zin

Goed en snel!

Mijn bestelling was er inderdaad de volgende dag en de kwaliteit van de producten is ook prima en wat ik er van verwachtte.

Een prachtig dekbed van Yumeko

De verpakking is teleurstellend ouderwets. Een hele grote kartonnen doos, maar daarin het dekbed. Dat moet anders kunnen in deze tijd. Zeker bij een duurzaam bedrijf. De tas en het geurbuideltje zijn aardige details, evenals de brief, waar wel mijn voornaam op is hand geschreven, maar de tekst niet persoonlijk is.

De site biedt duidelijke informatie voor het maken van een keuze. Snelle levering van de kussens, die goed verpakt waren. Hele fijne kussens. Top product!

Prachtige kwaliteit en snelle levering

We zijn fan van Yumeko voor het leven!!

Een cadeautje om uit te pakken

Naast de prachtige producten en mooie manier van produceren, kreeg ik het kussen in een prachtige tas plus geurig cadeautje. Zo leuk om open te maken. Kussen slaapt heerlijk. Ik vind de recycle retour service ook top! Ik word er blij van dat er zulke bedrijven bestaan!

Uitstekende service en kwaliteit

Perfecte bezorging, heerlijke kussens

Heb mijn hele leven op kussens met synthetische vulling geslapen, maar mijn zoontje kreeg het daar veel te warm op. Onderzoek gedaan naar goede kussens met natuurvulling - goed in de brede zin des woords, en uitgekomen bij Yumeko. De service was super snel, de kussens waren keurig ingepakt met een heerlijk geurig zakje lavendel. Ik heb nu een week op het kussen geslapen en ik wil niet meer anders!

Snelle levering, mooie producten

Dekbedhoes werd erg snel (volgende dag al) geleverd, goed materiaal, exclusief assortiment.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Yumeko is top

Prachtige producten, mooie visie en snel geleverd.

Snelle levering!

Mooie kwaliteit!

Ga zo Door

Geweldig maat werk!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde linnen hoeslakens. Ben erg tevreden over de kwaliteit ervan.

Strak, maar fijn

Het is even wennen met deze slaapmasker. Het bandje zit vooral erg strak. Zodra ik in slaap val doe ik hem af. Verder leuk gepresenteerd in een zakje en past goed bij Yumeko beddengoed.

Snel geleverd, keurig verpakt met geurbuiltje! Zeer tevreden!

Prachtig product!

Super mooie stof. Wel jammer dat ik de verkeerde maat hoeslaken heb besteld . Afwachten hoe het met retourneren gaat.

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit

Zeer snelle levering, uistekende kwaliteit.

Perfect product en snel geleverd!

Prima, duidelijke communicatie, levering op tijd.

Fijn beddengoed. Mooi materiaal en het blijft ook mooi.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ