Filter

Voldoende.

Ik had mijn dekbed hoeslakens besteld en betaald, maar kreeg geen bevestiging. Via de chat meldde ik dat. Er werd bevestigd dat mijn order was aangekomen en de raad in mijn spambox te zoeken naar de mail. Zat niets in de spambox en ik kreeg ook geen kopie bevestiging. Maar de volgende dag ontving ik keurig mijn bestelling.

Goed opgelost

Ik had het verkeerde product ontvangen, maar met 1 telefoontje was het helemaal geregeld. De volgende dag kreeg ik het goede product thuisgestuurd en het terug brengen van het verkeerde product was makkelijk. Producten zien er goed uit en voelen heel fijn aan.

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken!!

Kleur kwam niet overeen met verwachting

Mooie dikke mat, alleen niet donker grijs, te lichte kleur.

zeer goede service

De lakens zelf waren te groot (mijn matras is niet zo hoog...), maar de afhandeling en service van Yumeko vond ik geweldig. Heel stipt en netjes.

Wat een service!

Er mankeerde iets aan mijn bestelling. Nog voor ik het product retour kon sturen, had ik het vervangende product al thuis bezorgd gekregen.

Super snel

Yumeko levert zoals beloofd! Ik kwam er wat laat achter dat onze hoeslakens niet groot genoeg waren voor de nieuwe matrassen die de volgende dag gebracht zouden worden; de lakens waren er net niet eerder dan de matrassen!! De kwaliteit is zoals altijd super!

Correct en snel

Bestelprocedure duidelijk. Retourneren verkeerd bestelde maat ging voorspoedig, ook de terugbetaling. Informatie bij telefonisch contact vriendelijk en doeltreffend. Product: de bestelde dekbedhoes was niet helemaal recht op de stof genaaid. Naden verlopen bij het opvouwen. Zou niet moeten lijkt mij.

Mooie spullen en snelle afhandeling!

Duidelijke website en hele snelle afhandeling.

Kwaliteit van de artikelen nog steeds top. Snelle levering en met aandacht verpakt.

Heel mooi product en snelle levering

Dekbedovertrek voldoet aan verwachting. Ook hele snelle levering.

Prima kwaliteit dekbedovertrek, volgens afspraak verzonden.

Bestelde een 2- en een 1- persoonsdekbed overtrek, blauw/wit streepje, linnen. Kleur klopt, materiaal voelt fijn aan. Alles volgens afspraak. Heel happy mee!

Prachtige kwaliteit

Dekbedovertrek zat mooi verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen, als we aan een betere wereld kunnen werken op deze manier, kunnen we ook lekker slapen!

goede service

prefect

Netjes en snelle levering.

Netjes en snelle levering, maar alleen jammer dat de kleur heel anders Was dan gold geel , hij is okergeel !

Goede kwaliteit badgoed en super klantservice!

Goede kwaliteit badgoed, mooie ruime keus. Ontzettend goed, snel en professioneel geholpen door (Wiepke) bij de klantenservice. Zal hier zeker nog eens bestellen.

Prima communicatie met de klant

Op de aankoop bon stond ook info over ev retour. Een telefoonnummer om te corresponderen met yumeko. Het product kwam al snel en goed verpakt.

netjes en snel!

Uitstekende ervaring!

Moeilijk bestellen

Ik heb op zondag 4x geprobeerd te bestellen, hetgeen niet lukte. Pas op maandag lukte het. Daarnaast vreemd dat er geschreven wordt over sale, maar dateer niets is. Ik vind deze vraag ook snel, want ik heb nog geen oordeel over de kwaliteit van het geleverde.

Weer prima!

Mooi en vertrouwd product

Hele fijne en mooie stof

Snelle levering. Een hele fijne, mooie en zachte stof. Heel blij mee. Slaapt heerlijk. Zelfs met de warme dagen luchtig gevoel.

Verliefd!

Dat ik dit niet eerder heb ontdekt! Heb mijn kleine broertje ook omgehaald!

Lekker zacht!

Het beddengoed is heerlijk glad en zacht. De maat van het hoeslaken valt wel erg groot uit.

Heerlijk zacht en een mooie kleur

Snel geleverd, op een verzorgde manier ingepakt. Fijn materiaal, lekker zacht en een mooie grijze kleur. Positieve ervaring!

Echt fantastisch

Super zacht, voor een optimale kleur even wassen. Snelle levering

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ