Filter

Een fijne thuiswinkel wanneer je een milieubewuste keuze wilt maken voor in dit geval bed- en badgoed. Hoge kwaliteit en trendy kleuren!

Altijd goede ervaringen

Goede kwaliteit beddengoed, altijd blij mee.

Erg tevreden

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt. Met als klein kadootje een heerlijk geurend lavendel zakje. Hoe de hoeslakens liggen weet ik niet, moet ze nog op bed leggen. Maar ze voelen heerlijk zacht aan.

Bestelling is de volgende dag al geleverd. Qualität super. Ik had per mail gevraagd of een andere maat mogelijk was en ook dit was geen probleem. Ik zou Yumeko zeker aanbevelen!

Heerlijke zachte handdoek

Mooie handdoek, dik en heerlijk zacht!

Altijd geweldig!!

Telefonisch zeer goed contact,en de service als iets er iets niet goed is, perfect.

Fantastisch!

Een linnen dekbedovertrek besteld en gekregen. Voelt en slaapt heerlijk! Na het wassen van de slopen zag ik dat er een stiknaad kapot was. Eén telefoontje met yumeko en het was geregeld. Twee nieuwe kussenslopen gekregen. Goede service en vriendelijk geholpen!

Mooie producten en fijne service!

Inmiddels alle debkedovertreksets, kussenslopen, kussens en dekbed van Yumeko. Heel blij met alles en de service is zoals altijd top!

Mooie handdoeken

De handdoeken en washandjes kon ik makkelijk bestellen, had ze ook binnen een paar dagen in huis. De kleur was precies wat ik gehoopt had. Ze voelen lekker dik. Enig minpuntje was dat ze in plastic verpakt waren. Omdat ik bewust kies voor een milieu- en mensvriendelijk bedrijf had ik dit niet verwacht. Maar verder erg blij met mijn aankoop!

Heel goed geadviseerd.

Heel prettig geholpen en geadviseerd in de keuze voor een matras en beddengoed.

Zeer verzorgd in luxe verpakking.

Genot om dit pakket te openen. En donsdek te bewonderen. Die nacht niet " op " maar " onder roze wolk geslapen. ( lichtroze linnen overtrek ). Ik ga Uw prachtige dekbedovertrekken bekijken ! Met vrl groet H.J.M Siersma

Het pakket is ontvangen

Snelle versturing

Goede service!

Mooie aanbieding van handdoeken pasgeleden. Er ging iets mis en toen ik belde is het direct opgelost. Dat is mijn ervaring sowieso met Yumeko. Directe en klantvriendelijke service! Aanbiedingen zoals van de handdoeken zouden vaker mogen.

Prima geleverd

Snel geleverd prima verpakking

Mooi product, goede levering

Het bestellen via de website vond ik lastig. Reageerde niet altijd even goed. Ik heb een hoeslaken besteld omdat ik eerst de stof wil beoordelen. Levering was goed, mooi ingepakt en het lavendelzakje hangt in mijn kledingkast.

Mooie kwaliteit!

Pasvorm, stof en kleur zijn zoals verwacht: prima!

Yumeko geeft erg goede service!

Hartelijk dank voor het toesturen van het nieuwe dekbedovertrek! Hele vlotte reactie na de schademelding van overtrek en ook de levering nieuwe overtrek was zeer snel. Succes verder, Groet, Corrie Langeland.

Top kwaliteit en service

Super blij mee

was goed en snel bezorgd

helaas was het niet de juiste kleur en heb ik het retour gezonden

prachtige kwaliteit!

Hoeslaken voelt heerlijk aan, ook ben ik blij met de snelle levering, de volgende dag al!

Mooie website, snelle levering, geweldige kwaliteit

Bestelling is nog steeds niet aangekomen

Post nl beweert dat er bezorgd is maar dat is niet zo. Yumeko zou het uitzoeken....ik wacht....

Prima. Mooie kwaliteit

Geweldige service!

Met de postcodeloterij had ik badlakens van Yumeko gewonnen en vond ze kwalitatief zo mooi en prettig in gebruik dat ik bijpassende handdoeken heb besteld. Bij 1 kleur liet de zijnaad van 2 handdoeken na een paar keer wassen een beetje los. Hiervan een foto gemaakt en die met een mail naar de klantenservice gestuurd. Per omgaande kreeg ik een mail dat er 4 nieuwe handdoeken naar mij werden verzonden en die had ik de volgende dag al binnen. Ongekend zo’n goede en snelle oplossing van mijn probleem(pje)!!

Pakket was keurig op tijd!

En bovendien hebben wij heerlijk geslapen op de tencel onderdeken. Dit zou geen topmatras zijn, maar hij voldoet ècht wel als zodanig. De natuurlatex topmatras die wie eerst hadden, werd voor ons te zwaar om elke week om te draaien. Dus nu gekozen voor de tencel onderdeken.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ