Filter

uitstekend

alleen maar prima!!!!!

mooie en eerlijke producten waar ik blij van word

Mooie, eerlijke producten met een eerlijke prijs. Dit is mijns inziens waar we met z'n allen naar toe moeten. Lieve één prachtig dekhoes dan 4 'foute". Snelle levering en verzorgde verpakking. Dank

Goede kwaliteit

Mooie producten die overeenkomen met de foto's op de website. Tof verpakt met lavendelzakje.

Snel en prachtig linnengoed

Heerlijk om in te slapen, dekbedden en onderlakens. Ik wil niets anders meer!!

Snelle reactie en snelle levering. Prima product.

het is een feest on bij Yumeko iets te bestellen

Prachtige materialen en kwaliteit Super snelle levering Geweldig verpakt Persoonlijk geadresseerd

Mooi motief dekbed besteld en snel ontvangen. Helaas beviel mij persoonlijk de stof niet. Snelle retour en afhandeling! En monsters ontvangen van mogelijke stoffen. Je wilt ze toch voelen. Helaas is de kleur, print niet in de gewenste stof , satijn, beschikbaar .

Snelle levering en heerlijk kussen

Inmiddels slaap ik al een week op het wollenkussen, en vanaf nacht 1 al heb ik elke ochtend geen last meer van m'n nek. Voorheen had ik altijd nekpijn wanneer ik 's-morgens wakker werd. Dus ik ben zeer tevreden!!!!!!!! Het uitpakken van het kussen was overigens echt een cadeautje. En het lavendel zakje erbij maakte het helemaal af. ☺️ Dankjewel voor dit product.

Klantgericht en snelle en verzorgde levering

De website vond ik duidelijk. Toen ik problemen had met de betaling werd ik snel geholpen via de chat. De volgende dag ontving ik de bestelling. De verpakking was op maat, d.w.z. de doos was passend bij de inhoud. Vaak krijg je een mega doos waar de inhoud in zwemt. Bij de hoeslakens - ik had er twee besteld - zat een zakje met lavendel. Een leuke verrassing. Heerlijk geurend.

Super product en snelle, goede service

De service vanuit Yumeko als heel prettig ervaren. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het wiegdekentje zelf bevalt erg goed. Kortom, helemaal aan te raden, een bestelling op Yumeko.

geweldige service

we haddne witte kussenslopen gekregen ipv blauwe maar die werden direct opgestuurd. Zoals altijd super kwaliteit en fijne service

Super snelle levering in een goed verzorgde doos.

Mooie kwaliteit, wel wat prijzig.

Snelle service, binnen 1 dag. Goed en netjes verpakt, Heerlijk zacht op het bed! :)

Snelle service. Prachtig product.

Snelle service. Prachtig product.

snel en betrouwbaar

heerlijke lakens en kussen en dekbedden

Snelle levering prima product

Al meerdere malen beddengoed en dergelijke besteld bij Yumeko. Snelle levering en heel tevreden over álle artikelen plus een mooi verhaal bij dit bedrijf. Het kost een centje meer, maar dat heb ik er graag voor over.

Prima service, snelle levering en mooie producten

Zeker aan te bevelen, prima service en mooie producten. Producten die ik had besteld waren snel in huis. Hoge kwaliteit stof.

Prima kwaliteit

De kwaliteit is uitstekend , zeer tevreden. Helaas zat er geen lavendelzakje in de verpakking!

Hele mooie kwaliteit lakens!

De service is vriendelijk en super. Dank!

Heerlijke handdoeken!

Heerlijke, eerlijke katoen, mooi van kleur en van goede kwaliteit!

Super snelle levering !

Super snel en goed geleverd !

Mooie kwaliteits goederen.

Order netjes en snel bezorgt. 1 deel retour wegens 2 kleuren besteld ging makkelijk. Aan te bevelen.

Snelle levering, perfecte producten

Het zijn echt superzachte lakens!

kwaliteit

Mooie kleuren en mooie stoffen

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ