Filter

Snelle levering en mooie kwaliteit

Daarnaast goede en duidelijke instructie voor eventuele terugzending.

Perfect én prachtige kwaliteit

De lakens zijn mooi diep van kleur, lekker zacht en vallen soepel. Snelle levering en mooi verpakt, het was echt een cadeau ook vanwege de snelle levering, dus tóp

Uitstekende snelle service.

Snelle service en volledige vergoeding na klacht

Klacht snel beoordeeld, gratis retourzending en dezelfde dag nog nieuw product mét excuses.

makkelijk bestellen en snel geleverd.

Katoenen deken was eenvoudig te vinden op website. En levering ging zoals beloofd.

Fijne kwaliteit

De levering was binnen enkele dagen en het product voldoet ruimschoots aan de verwachting

lekker geslapen onder het laken

pakje werd snel geleverd en laken bevalt goed met deze hitte

Een service om een puntje aan te zuigen. Mijn klacht werd dezelfde dag nog afgehandeld naar volle tevredenheid

een plezier om zo'n pakket thuis te krijgen

mooie hoeslakens, mooi ingepakt en snel geleverd, wat wil je nog meer

Uitermate goed

aan alle verwachting voldaan , bestelling en levering. top kwaliteit.

Fantastisch beddengoed en snelle bezorging.

Prachtige badlakens van biologisch katoen

Snelle levering Mooie kwaliteit badlakens van biologisch katoen in hele mooie kleur.

Redelijk goed.

Na mijn bestelling volgde er geen levering. Een tijdje gewacht, zal niet op voorraad zijn o.i.d. Na enkele weken gebeld waar de bestelling bleef. Antwoord; bestelling is uit ons systeem omdat er niet betaald is. Ik betaal alles dezelfde dag maar nu heb ik een knop over het hoofd gezien. Als u èèn telefoontje, b.v. na een week had gepleegd of de order nog actueel is, was het meteen opgelost. Maar uw vriebdelijke telefoniste heeft de bestelling opnieuw ingevoerd en de volgende dag had ik uw pakket in huis.

Niets te mopperen.

Levering prima. Materiaal super.

Mooi laken. Lekker koel met warme temperaturen.

Top service.

Makkelijk bestellen, vlotte & correcte levering, uitstekende kwaliteit beddengoed

Duidelijke webshop. Makkelijk en overzichtelijk.

heel prettig dekbed van wol en fijn kussen van kapok, prachtig verpakt

ik heb een heel fijn zomer dekbed gekocht van wol en en kapok kussen. Het zat in twee prachtige hoezen verpakt. Prettige persoonlijke communicatie, mooie, eerlijke producten.

Prachtig dekbed maar te warm voor de zomer

We waren erg tevreden over het donzen winter dekbed van Yumeko. Omdat we een vervanger zochten voor ons moerbij zijde dekbed van een ander merk hebben gekozen voor het donzen zomer dekbed. Het lijkt bijna net zo warm als ons winter dekbed. Ik zou het eerder als een voor en najaarsdekbed willen beschouwen. Jammer, want ik moet nu weer op zoek naar een dekbed dat minder warm is voor de zomer. De levering was verder vlot.

Mooi dekbedovertrek. Vlotte persoonlijke levering

Een kwalitatief hoogwaardig product. Snel geleverd en met een persoonlijk kaartje. Heerlijk zakje lavendel erbij maakt het feest compleet.

Snel en goed

Mooi en verantwoord en zeer snel geleverd

Vlotte levering en mooie kwaliteit van het product

Vlotte levering en mooie kwaliteit van het product :-)

plezierige ervaring met goede kwaliteit

Lekker dekbedhoes

Zijde zacht

Heel snel.

Hebben een klein donzen kussen besteld, tot nu toe heel enthousiast. Snelle prettige service.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ