Filter

Super! Heerlijk zachte douchelakens!

Snelle levering en super mooi allemaal. Ik ben echt weer heel blij mee!

Goed verzorgd!

Wij slapen lekker onder onze nieuwe hoes ! Mooie stof! Het pakje was goed verzorgd, een feest om uit te pakken!

Na een telefoontje over het ontbreken van een derde set(gratis) handdoeken werd er direct actie ondernomen en had ik heel snel het derde gratis pakket. Leuk zo'n actie!

Prima ervaring

Zowel telefonisch als via pakket,heel zorgvuldige en prima contact.

Prachtig materiaal, eco vriendelijk verpakt. Slaapt heerlijk.

Komt het beloofde na

En een heel fijn produkt!!

Ik had al een heerlijke superzachte dekbedhoes en nu ik daar het hoeslaken bij heb besteld is de ervaring verdubbeld:) FAN!

Super product

Snelle levering met een heerlijk ruikend lavendelzakje! Geweldig merk

Top materiaal en service

Heerlijke badlakens en handdoeken aangeschaft. Ze zijn super zacht en prachtig van kleur. En omdat ze ook nog eens eerlijk en duurzaam geproduceerd zijn genieten we er nog meer van!

heerlijk dekbed overtrek

snelle levering mooie kleur zachte stof kortom een heel fijn dekbedovertrek

nog geen

Heb NET pakket binnen en nog niet op mijn bed gelegd, maar..... ziet er goed uit en voelt het lekker.

Slaap ontzettend zacht

Ik zat lang te twijfelen en ik ben echt blij dat ik jersey gekozen heb. Het is ontzettend zacht en wat ik gehoopt had. En lekker kreukvrij. Wel prijzig maar dat heb ik er wel voor over.

Zo mooi!

De groene gewassen katoen dekbedovertrek heb ik gekocht. Ben er weg van! Zo’n subtiele glans en zacht.

snelle levering, prima kussen

Fijne winkel met aandacht voor mens en natuur!

Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met Yumeko, wat betreft kwaliteit en service. Verder vind ik het heel belangrijk dat zij in woord en daad aandacht hebben voor mens en natuur. De kwaliteit van bijvoorbeeld handdoeken is geweldig.

heerlijk zachte dikke handdoeken

Ik had 4 witte handdoeken besteld nadat voor de zoveelste keer mijn goedkope handdoeken al snel begonnen te rafelen. Het zijn heerlijke dikke zachte handdoeken en het lavendelzakje geurde zo lekker. Die heb ik in de wc gehangen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe handdoeken.

Ik ben zeer tevreden

Alles is super mooi

fantastische service = snelle en goede levering

zie bovenstaand

goede service en hulp bij vragen

Zowel online als middels de telefoon behulpzame medewerkers.Prachtig mooie producten.

Prima kwaliteit! Lief dat er een zakje lavendel in zat

Fijn dekbed!

Perfect en snel geleverd

Erg goed materiaal, en de levering was supersnel en goed verpakt.

Mooie producten en snelle levering.

Mooie producten Ik kocht een cadeau voor mijn vriendin. Tip Verstuur de artikels in een mooie verpakking/doos. Denk aan La Dress of Riviera Maison.

Top aankoop

Hele fijne zware handdoeken! Super blij mee

Kleur anders

De kleur rose is meer oudrose. Jammer maar ik wil hem houden, kreeg hem niet goed opgevouwen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ