Filter

Snel geleverd, mooi materiaal

Ik koop voortaan mijn dekbedden hier.

Heel fijn geholpen.

Op een vraag die ik stelde kwam al heel snel antwoord en er werd ook echt meegedacht. Een heel prettige benadering ook. Toen ik de bestelde spullen binnenkreeg was het echt een cadeautje .. zo mooi ingepakt en een geurzakje erbij .. het voelde heel luxe. De kwaliteit van het materiaal is ook prachtig. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Mooi eco stof.

Goed slapen onder dit heerlijke materiaal.

Service ten top!

Toen ik meldde dat het bestelde kussen toch niet helemaal voldeed kwam de klantenservice me ten hulp. Hele fijne en behulpzame dame!

Snelle levering en mooi product

Snel geleverd en heel erg fijn laken, ontvanger van het cadeau was er erg blij mee!

Alles klopte, de afspraak, het kussen, de duurzaamheid.

Ik heb al eerder goede ervaringen met Yumeko.

Prachtige stof

Prachtige dekbedovertrekset. Mooie zachte kleur en héérlijk zachte stof!

Super service

Hele fijne materialen en zeer goede klantenservice

Vlekkeloos

Tja gewoon in geen enkel opzicht iets op aan te merken. Snel geleverd en geweldige kwaliteit

Mooie kwaliteit beddegoed voor acceptabele prijs

Mooie kwaliteit beddegoed voor acceptabele prijs

Prima ervaring met gedreven mensen

Fijn contact gehad en fijn slaapmasker van gebreid katoen. Het voelt heel goed om met een bedrijf zaken te doen die duurzaamheid in praktijk brengen en streven naar verbe****** waar mogelijk. Die bijvoorbeeld het gebruik van niet primair herbruikbaar materiaal zoveel mogelijk vermijden. Weten hun beperkingen en zoeken naar een oplossing zoals het vermijden van metalen. Dit niet kunnen in bijvoorbeeld een pocket veren matras omdat naar zeggen het gebruik van hout als verend materiaal niet voldoende veerkracht blijft houden op termijn.

geweldige service!

geweldige service snelle verzending en prachtige kwaliteit!

Heerlijk zacht beddengoed, prachtige kleur (satijn mineral green).

Snelle service, mooi assortiment. Heel blij met het mooie en zachte lichtgroene overtrek dat nu op ons bed ligt.

Heel mooie Produkten, aardige communicatie. Plus een klein zakje lavendel cadeau. Heel attend.

Zalig kussen! Precies hard genoeg.

Snelle bezorging, mooi kussen en lekker stevig.

Top producten en top klantenservice!

Prima product, snelle levering, goede service.

Prima dekbed

Bijzonder mooi en fraai verpakt.

De kwaliteit voldoet aan mijn verwachting.

prachtig beddegoed

goede kwaliteit, mooie kleur en geen krimp. Snelle levering.

Zeer tevreden, prachtige producten! Veel dank!

Ik heb een 4-seizoenen wollen dekbed en twee nachtblauwe satijnkatoenen dekbedovertreksets besteld. De bestelling werd zorgvuldig afgehandeld, alles goed verzorgd. Het wollen dekbed voelt heerlijk, ik slaap er geweldig onder. De dekbedovertreksets zijn prachtig, zo'n mooie diepe kleur, mooie glans, zacht gevoel, en heerlijk schoon en fris. Geleverd in een mooie satijnkatoenen tas. En voor mij het belangrijkste: het is net of je aan de spullen voelt dat alles met liefde en zorg is gemaakt en behandeld. Het voelt gewoon zo prettig. Werd er helemaal blij van! Bedankt!

Badmatten, fantastische kwaliteit, snelle bezorging!

Was niet op de hoogte van het bestaan van Yumeko, was opzoek naar nieuwe badmatten en al surfend kwam ik bij Yumeko terecht. Dus een gok voor mij, maar geen verkeerde! Ze zijn heel mooi en lekker dik en zacht.

Mooie producten en uitstekende service

We kochten iets wat door omstandigheden (lag niet aan het product) voor ons niet beviel, de manier waarop dit werd afgehandeld was buitengewoon klantvriendelijk en maakt dat we zeker weer terugkomen voor een volgende bestelling.

Gelukkig niet lang hoeven wachten op een heel fijn dekbedovertrek !

Gelukkig niet lang hoeven wachten op een heel fijn dekbedovertrek!

snel geleverd, goed verpakt en mooi materiaal

goede kwaliteit prima loevering

dekbedovertrek is van goede kwaliteit en prima verpakt geleverd.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ