Filter

Snelle goede levering

prima kwaliteit en levering

Voldoet aan mijn verwachting. Mooi materiaal en mooie kleuren!

Erg tevreden

Mooie producten, goede kwaliteit, makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle levering en ook makkelijk met retourneren. Snelle terugbetaling. Top!

Mooi product, snel bezorgd

Nog niet gewassen, reviewverzoek komt iets te snel misschien.

Mooie stof, voelt goed

Duurzaam product dat goed aanvoelt Mooie kleur Teruggestuurd vanwege verkeerde maat. Goed afgehandeld. Betrouwbaar om een nieuwe bestelling te doen.

Snelle levering en tevreden met product!

heel goed

produkt uitstekend,

Onderscheid zich

Mijn bestelling, de volgende dag in huis! Bij het openen van de doos raak je in een andere wereld omdat het zo heerlijk ruikt naar lavendel! Eindelijk hoeslakens die wel ruim zitten om het matras van het peuter bedje! Mooie kwaliteit en ook nog eens goed voor mens en natuur! Bedankt voor de ongelofelijke leuke attentie van Naïf! Mijn zoontje noemt de tubetjes babies (van de grote tubes die we al hadden)

Prachtige kwaliteit in persoonlijke verpakking

Wij hebben een dekbedovertrek en onderlakens besteld. Deze zijn snel geleverd, ontzettend mooi verpakt, niet teveel verpakking en een persoonlijk berichtje. Daar houd ik van! En wat er in zit, voelt zo ontzettend fijn en zacht!

Mooie kwaliteit met een goed gevoel

Fijne kwaliteit hoeslaken met een mooie kleur. Opvallend dat de kleuren op de website zo dicht de werkelijkheid benaderen. Wat ons betreft mag de instopstrook wel langer dan dat die nu is.

super kwaliteit

Zoals gezegd super kwaliteit en ook milieu vriendelijk, voelt alleen maar goed! we hebben een B&B en zijn blij onze gasten iets goeds aan te bieden!

snelle levering, prima product

Ik ben heel tevreden met de koop van handdoeken bij Yumeko. Snelle levering en leuk zo'n geurzakje ertussen. Wel jammer dat de handdoeken zelf in een plastic zak zaten, terwijl ze ook mooi bijelkaar gebonden waren. Het plastic lijkt me wat overbodig. Maar verder ben ik heel tevreden.

Zoals altijd: top!

Prachtige kwaliteit, mooi verpakt en snel geleverd voor mijn eco Bed&Breakfast Klein Knorrestein!

Zeer goede kwaliteit

Fijn kussen

'Gewoon' goed, bestelling klopte (kleur, afmetingen), nette en snelle levering.

Super kwaliteit

Heerlijk zacht katoen satijn

Prima.

leuke attentie ingesloten.

Mooi dekbed

Super kwaliteit en snelle levering

Goed gevoel

Mooie kleuren Fijne stof.

Uitstekend,

Super kwaliteit , ben enorm blij met het product. Het is een pittig prijs, maar ik vind het het zeker waard.

prima!

snelle service, goede dienstverlening

Mooie kleur dekbedovertrek van fijn zacht materiaal

Overtrek komt goed overeen met de omschrijving en foto’s op de website. Levering en bestelling verliep soepel. Dekbedovertrek is van goede kwaliteit en ziet er erg mooi uit.

allemaal fijn!

We hebben al jaren alle bed-, linnen- en badgoed van Yumeko. Heel blij mee omdat wij gifvrij en met schoon geweten willen wonen en leven. Ook van onze gasten krijgen wij vaak te horen dat ze hier zo lekker slapen. Dus.... wij houden het bij Yumeko.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ