Filter

Professionele aanpak klantenservice

Na eerst een empathische, goede ervaring met een medewerkster bij mijn bestelling, werd ik bij een nabestelling geconfronteerd met steeds andere medewerkers met verwarrende en tegenstrijdige correspondentie. Een coördinator van klantenservice heeft mij gebeld met excuses over deze gang van zaken en benadrukt dat dit beslist niet de juiste gang van zaken is geweest. Zij is mij zodanig tegemoet gekomen in deze situatie dat ik mij gehoord voelde en mijn vertrouwen in Yumeko hierdoor is hersteld.

Afhandeling retourzending

18 april pakket teruggestuurd Vandaag 25 april heb ik het geld nog niet op mijn rekening.

Snel, professioneel en persoonlijk.

Het materiaal is superzacht en van hoge kwaliteit. Ondanks dat ik een kleine bestelling deed was de service persoonlijk en kreeg ik ook nog een heerlijk lavendel zakje als cadeau erbij. Voor mij een dikke 10

Snelle levering en een heerlijk zachte stof.

Supergaaf om yumeko ontdekt te hebben als leverancier van schone en nette producten. Het maakt het bijdragen aan een betere wereld makkelijker.

Uitstekend!

Een fijne sight om een goede keuze te maken. Prima afgeleverd! Na wat sparen, ga ik weer een bestelling doen.

snel en keurig afgeleverd

pas 2 keer iets besteld dus dat was prima. wie weet later meer

Heerlijk zacht

De hoes is heerlijk zacht. Nieuw geur na wassen helaas niet weg. Instopstrook zou iets langer mogen van mij.

In 1 klap goed!

Hoofdkussen cadeau gedaan aan vriend als vervanging van zijn oude kussen. Hij was meteen helemaal tevreden. Ik ben vooral blij met de goede productie processen van Yumeko en het feit dat jullie ook een dons recycle service bieden - echt top :-)

Prachtige kwaliteit

Hoeslaken gekocht: prachtige kleur en zachte glans. En dan nog milieuvriendelijk. Dit wordt ons toekomstige adres voor beddengoed.

Zag er verzorgd en netjes uit alleen kreukt de stof heel erg.

Mooi verpakt en snelle verzending. Goede kwaliteit!

Erg tevreden

Service is prima. De bestelde hoeslakens zijn van een mooie kwaliteit.

Zo mooi!

Snelle en goede service, mooi verpakt. Fijn met een zakje lavendel. Heerlijk. Jammer dat de satijnen kussenhoes er niet in de zelfde kleur was als het beddengoed dat we al hebben. Nu matcht het niet.

Snel en verzorgd.

Overzichtelijke site, snelle afhandeling. Heerlijke warme bed sokken. Verpakking kan wat kleiner, zodat het in de brievenbus past

Gemakkelijk te bestellen. Vlot geleverd. Alles zoals gewenst.

Dit was mijn eerste bestelling. Ik heb de dekbedhoezen nog niet gebruikt, maar ze zien er prachtig uit en voelen heerlijk aan.

Keurig

De hoes werd de 2e dag al geleverd. Heel mooi verpakt en het product zelf is echt fantastisch! Wel iets groter dan het dekbed ondanks dat het dezelfde maat is (260-220), maar wellicht krimpt hij nog iets met wassen en is daar rekening mee gehouden.

Biologische producten van mooie en hoge kwaliteit.

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en al betaald. Door de uitstekende klantenservice is dit opgelost.

Keurige verzending

Goede kwaliteitshanddoeken en lakens gekregen en vooral Fairtrade!

Geweldig!

Wat een héérlijk materiaal!

Gewoon heel goed!

snelle levering, mooi verpakt.

Prachtig, liefdevol verpakt

Warm, liefdevol mey heerlijk lavendel zakje

Snel en goed

Goede kwaliteit dekbed en snel geleverd.

Top, savonds besteld en ochtend erna in mooi pakketje geleverd

Erg tevreden en top product

Goede kwaliteit maar dat verwacht ik dan ook als ik zoveel geld uitgeef voor een laken . Snel bezorgd , goed verpakt .

Mooi product. Extra zakje lavendel fijne verrassing.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ