Filter

badmat-super zacht en stevig

prima kwaliteits-prijsverhouding snelle levering en goede service ook naar meerdere keren wassen blijft het materiaal stevig, alleen de fluwelen zachtheid wordt minder

Love it!

Snel geleverd, mooi geleverd ook en hele goede kwaliteit. Ga hier zeker nog iets bestellen!

Top! Binnen n dag geleverd

Snelle levering. Top kwaliteit en biologische katoen!!

Fijn beddengoed en snelle levering!

Snel en zorgvuldig geleverd!

Prima. Bestelde is netjes verpakt en alles klopt. Zakje lavendel erbij en je naam handgeschreven op de leveringsbon. Het hoeft niet per se, maar dat beetje extra is wel leuk.

Mooie kwaliteit, snel geleverd en leuk het zakje Lavendel!

Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed

Geweldige service!

Prachtige kwaliteit beddengoed en fantastische service!

Yumeko is gewoon top.

Goed spul, fijne service, gewoon top.

Prachtige kwaliteit, snel geleverd!

Duidelijke website, ruime keuze uit prachtige en eerlijke producten, snel geleverd, netjes verpakt met lavendelzakje. Artikelen zijn prachtig , wat een luxe!

Snelle bezorging, rook ook heerlijk, fijne handdoeken

Snelle bezorging, leuke attentie in verpakking

Goed materiaal

Met aandacht verstuurd

Mijn bestelling werd in een doos met dun papier en een heerlijk zakje lavendel erbij bezorgd. Bij het openen rook ik de lavendel al.

Fijne handdoeken

Heerlijk zacht, mooie kleur!

Prettige klantenservice en fijne materialen

Mijn ervaring is prima.

Bezorging volgens afspraak. Kwaliteit artikel moet nog bewezen.

Heel fijn en prettig.

Mijn wat stofjes toegestuurd kon ik fijn de kleuren, die bij Elkaar paste goed bekijken, Nog Hartelijk Dank daarvoor

Goede kwaliteit, mooi om te zien, word er helemaal blij van zo mooi is de dekbedhoes grassen!!

geweldige lakes,alles wat het beloofd

Alles is in een super mooi zakje verpakt en daarna nog in een ****load aan plastic en dat dan weer in karton, dat plastic is wel jammer.

No buttons

lack of buttons or any other way to keep the sheets together makes it difficult to use.I had to add buttons myself to be able to use it.

Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat, vlekkeloos en persoonlijk.

x

Prachtig, eerlijk en zacht

Dekbedovertrek gekocht bij Yumeko. Niet goedkoop, maar voor het milieu heb ik wel wat over. En het slaapt gerust en lekker onder dit eerlijke, mooie en superzachte materiaal.

Snelle levering zonder problemen

Mooie producten met een duurzame achtergrond en eerlijk geproduceerd

Prima!!!

Mooi zacht materiaal. Besteld en vlot bezorgd.

Acuraat, vlotte afhandeling milieubewust!

Bestelling netjes en vlot afgelevert. Retourtje makkelijk terug te sturen zonder extra kosten en terugbetaling snel op de rekening. Top kwaliteit ecolohisch en verantwoord kan wel!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ