Filter

Duidelijke website, mooie producten en goede, snelle service

Heerlijke hoofdkussens besteld. Snel geleverd, zeer tevreden

Mooie producten en snel verzonden

Mooi dekbed

Kan niks beters verzinnen. Snelle levering, duidelijke communicatie, fijne producten. Top!

Erg tevreden. Super snelle levering. Super product. Mooie presentatie

Bestelling goed aangekomen en netjes verpakt.

Overtrek dekbed en kussen slopen, zijn heerlijk zacht. Heb het nog maar kort, dus nog niet veel in de wasmachine geweest, als de kwaliteit zo blijft zijn wij dik tevreden!

Supersnelle levering, met zorg ingepakt en topproduct.

Ik ben supertevreden over mijn bestelling bij Yumeko en de afhandeling van mijn bestelling. Het product werd snel geleverd en is met zorg ingepakt, met een handgeschreven notitie en een zakje lavendel. Heerlijk!

Fijn beddegoed

Allerlaatste pre-Yumeko onderdelen (dekbed, kussens, overtrekken en hoezen) nu vervangen. Blij, slaap heerlijk.

uitstekend

Blij met de badjas,jammer zo weinig kleuren,wel weer blij omdat het biologische katoen

Heel verzorgd en goede kwaliteit

Mooie soullen, Met liefde verpakt, Echte luxe

Besteld en volgende dag al in huis super!!!

Heerlijk kussen

Ik heb lang gezocht naar het juiste kussen....kussen dons deluxe forever!! Niet te groot, te klein te hard, te zacht, precies goed! Susanne

De dekbedovertrekken en hoeslakens van Yumeko zijn zeer zacht, puur natuur en hebben prachtige kleuren. Ik heb in geen jaren zo heerlijk geslapen. Had dit veel eerder moeten doen. Wil nooit meer iets anders.

De belofte waar gemaakt!

Er wordt een hoogwaardig product beschreven en dat klopt voor de volle 100%. Super snelle levering!

Super snel en super aardig

Ik heb oorspronkelijk bij de Duitse store besteld, omdat ons beddengoed Duitse maten heeft. De Duitse store heeft mijn bestelling opgenomen en an de Nederlandse store verder gegeven. Binnen een daag was de bestelling geplaatst, betaald en bezorgt. Ik ben er helemaal blij mee.

Mooi product met een goed gevoel

Wij zijn heel tevreden met de snelheid van de bezorging, de zorgvuldigheid en aandacht die besteed is aan de verpakking en natuurlijk het product zelf. We kunnen niet wachten tot onze badhanddoeken ook aan vervanging toe zijn.

Het is comfortabel slapen met de hoeslakens van Yumeko

Dit is de eerste keer dat ik kennis maak met Yumeko het is een goede en verantwoorde keus.

Snelle levering en mooi ingepakte producten

Subliem

Professioneel, snel en kwalitatief hoogwaardig

Mooi gemaakt en fijn in gebruik

Het is heerlijk slapen onder deze lakens....

Goede kwaliteit en snelle levering

Voor het eerst besteld en zeer tevreden, duidelijke communicatie en vlotte levering. Kwaliteit voldoet aan verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtig aanbod BIO bedlinnen en meer...

Prachtig linnen van bio teelt uit frankrijk, verwerkt in portugal.. hoe mooi bio en transparant wil je het hebben? :-)

Top service!

Het molton had een naad die los zat. Yumeko gaf direct aan dat ze een nieuwe toe zouden sturen en dat we de kapotte mochten houden. De volgende dag was de nieuwe al binnen. Echt top service yumeko!

Helaas weet ik haar naam niet meer, maar de medewerker van de klantenservice heeft heel goed naar me geluisterd en is zelfs naar de kussens toe gelopen om te omschrijven hoe dik ze waren en hoe kneedbaar. Het is een heerlijk kussen en ik ben super tevreden.

Duurzame producten en fijne klantenservice :-)

Hoge kwaliteit en verantwoord beddengoed. Het kapokkussen dat ik had besteld, was in eerste instantie iets te dun voor mij. Na telefonisch contact kreeg ik een navullingzakje toegestuurd en daarbij ook mooie korting op de door mij bestelde aanvullende kussenslopen. Mooi ingepakt ook! Ik werd zeer vriendelijk geholpen, zeer klantvriendelijk en nu slaap ik eindelijk weer goed. ;-)

Zacht dekbedovertrek in prachtige kleur

Ben heel blij met het dekbedovertrek, de stof is heel zacht en de kleur (sea green) is supermooi

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ