Filter

Heerlijk eco slapen.

Ik heb mijn tweede dekbedovertrek gekocht en wil nooit meer anders. Ik slaap met een goed geweten, omdat het van Fairtrade katoen gemaakt wordt, zonder gifstoffen. Heerlijk eco slapen dus !

Erg goed!

Bestelling snel ontvangen. Producten van een goede kwaliteit. Helaas was de kleur niet goed. Retourneren ging zonder problemen. We zijn heel tevreden over de service!

Teleurstelling

Ik heb mijn pakket niet ontvangen.

Mooie kwaliteit

Hoeslaken past perfect!

Prima verzorgd en een mooie kwaliteit.

Ik ben heel blij met deze prachtige dekbedhoes. De kwaliteit is geweldig de verpakking deed de kwaliteit eer aan.

Binnen 1 dag besteld en in huis! Geweldig snel en verzorgd!

Zie boven.

Vorige ervaring was beter (jaren geleden)

overtrekset percal petrol blue: Jaren geleden hetzelfde in lichtgroen gekocht, en dacht na de eerste nacht. Ik wil nooit meer ander beddengoed! Het voelde heerlijk koel, vooral met opvliegers heerlijk om onder te slapen. Nu ik na een aantal jaren aan een nieuw dekbed overtrek en kussenslopen toe ben, ben ik minder tevreden. In het nieuwe beddegoed zweet ik veel meer. Volgens de klantenservice is het materiaal hetzelfde maar het voelt niet zo. Voorheen rade ik andere slechte slapers die het snel warm hebben aan dit beddengoed te kopen, vanaf nu doe ik dat niet meer. Ook de handige knoopjes van het kussensloop mis ik. De levering ging wel heel goed, had het een dag later in huis

Super kussen

Super wat betreft levering. Ik heb de medium hij zou iets zachter mogen, maar dat komt met de tijd wel. Ik denk dat n zacht kussen namelijk te zacht is. Het kussen blijft ook heerlijk koel.

bereidwillig en wederkerig

Omdat flanellen hoezen pillen kregen kreeg ik twee opties waarvan ik de optie koos om 3 nieuwe andere hoezen te kopen met 20% korting. Daarna kreeg ik de kussenslopen als verrassing nog gratis.

Perfect!

Eerste linnen Yumeko dekbedovertrek gekocht. Mooie collectie, gelukkig ook veel op voorraad. Snel geleverd, mooi ingepakt ( met klein zakje lavendel) en een prachtig overtrek. Inmiddels ben ik ook benieuwd naar Yumeko’s badgoed!

Prachtig dekbedovertrek, geweldige service!

Was reuzeblij met mijn nieuwe overtrek. Wat een mooi design en fraaie kleuren! Helaas bleek er sprake te zijn van een fabrieksfoutje. Dit is door Yumeko direct voortreffelijk opgelost! Na mijn telefoontje met de zeer vriendelijke klantenservice had ik meteen de volgende dag al een nieuwe overtrek in huis. Dank jullie wel Yumeko voor jullie geweldige service!

Wat een genot om onder te. Slapen

Zacht als zijde en zo lekker

snel actie door klantenservice

Ondanks dat mijn retour niet verwerkt was door Yumeko is dat direct geregeld toen ik er over belde.

Goede informatie en goede levering

Alle lof

maken hun reclame waar

alles prima vlot verlopen. kwaliteitsproduct.

Supersnel geleverd, mooie producten.

Zeer snelle levering, enorm fijne producten.

Product exactly as described. Quality outstanding.

I ordered bedsheets on a Tuesday and they were with us on a Wednesday, packaged beautifully and nicely scented. The quality is outstanding and the colour is exactly as portrayed in the pictures. I will definitely order another set.

Super, duidelijke informatie, snelle levering en leuke aandacht voor details bij de thuislevering.

Mooie goede producten en goede service

Percal hoeslaken waarvan de kleur niet beviel retour kunnen sturen en heel snel geld terug gestort gekregen Daarna weer de vertrouwde satijn katoenen versie besteld.

FANTASTISCH

G.o.e.d.z.o.o......goedzo, goedzo, goedzo..zo..zo!! Fantastische producten ..kussens, Maar speciaal het Donzen Dekbed...licht en Warm...SUPER! Dus één 10 met een griffel!

Supersnelle levering van heerlijk dekbed

Heel snel geleverd. Heerlijk geslapen onder mijn nieuwe dekbed.

Fantastisch!

We slapen heerlijk onder ons donzen 4 seizoenen dekbed: het is lekker warm zonder dat het zweterig wordt, het lijkt wel alsof we onder een wolk liggen. Ook het dekbedovertrek van gewassen katoen satijn is heerlijk zacht en voelt fris aan. En ook nog goed voor dier en milieu. Al met al een dikke aanrader!

Heb er nog niet onder geslapen maar voelt heerlijk zacht aan en heeft een mooie kleur

Mooi verpakt aangekomen. Heb het beddengoed eerst gewassen en gestreken. Mooie glans en kleur past goed bij ons behang.

Het probleem met het dekbedovertrek (beschadiging) is goed opgelost..

Het probleem met het dekbedovertrek (beschadiging) is goed opgelost.

Goede kwaliteit, wel prijzig

Prima beddengoed, redelijk aan de prijs, net als bij bedden is 10cm extra in lengte direct een enorme toename in prijs. Best vreemd eigenlijk. Het geheel wordt wel erg leuk geleverd, gepersonaliseerd en fris verpakt.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ