Filter

Goed materiaal, fijne service en Nederlands.

Goed materiaal, fijne service en Nederlands.

Prachtige produkten en zeer snel geleverd

Mooie materialen en stof. Ook mooi verpakt met een gratis produktje en fijne begeleidingsbrief.

Super fijn materiaal alleen erg duur

Net een week binnen. Tot nu toe super fijn materiaal. Jammer alleen dat de grote maten erg duur zijn. Minder punten aangezien er geen knopen of ritsen zijn en daardoor het dekbed en de kussens vaak uit de hoes gaan. Na het wassen zaten er ook behoorlijk wat kreukels in. (gekozen voor katoen satijn)

Mijn hart gaat stralen als ik de dekbedden zie en voel.

De stof geweldig. Het voelt heerlijk aan. De service is goed. De bestelling had ik gelijk gelijk de volgende dag. Ik ben een heel blij met mijn aankopen.

Hele fijne handdoeken in mooie kleuren.

Dik in orde

Mooi deken, goede kwaliteit, netjes en op tijd geleverd.

lovely sheets!

Very nice and soft sheets with lovely colors!

Goede kwaliteit en verantwoord beddengoed van heerlijke en mooie stof in prachtige kleuren. Slaapt fijn, ziet er heel mooi uit. Ik ga een tweede bestellen.

Service with a smile and super fast

Excellent experience

Probleem zeer snel en correct opgelost

Er was een probleem met het dekbedovertrek dat we hadden gekocht. Na een bericht aan de klantenservice, vrijwel direct contact en zeer snel en correct opgelost

Prachtig product, snel geleverd

Erg mooi product (dekbedset) en zeer snel geleverd. Prima bedrijf!

Prima & Prachtig

Prima verzorgt, mooi verpakt met een lekker geurzakje erbij. En slapen tussen deze prachtige katoensatijnen lakens is hemels ;-) Bovendien vanwege het milieuaspect zonder zorgen. Mijn dank!

Heerlijk product, snelle bezorging en goede klantenservice

Ik slaap zelf al een tijd in Yumeko en raadt Yumeko altijd aan bij mijn opdrachtgevers. Deze week onderlakens besteld voor een klant als aanvulling op de donshoezen die ze al hadden. Mijn adresgegevens waren per ongeluk niet compleet in mijn account maar klantenservice heeft me hier perfect bij geholpen en alles kwam snel aan op het goede adres.

Super snelle levering en gratis geurzakje lavendel bij de bestelling:-) En de hoeslakens slapen heerlijk!

Heb het slaapmasker besteld en denk dat ik daar vd zomer heerlijk mee ga slapen met mn onregelmatige diensten. Heerlijk lavendel geurkussentje erbij ontvangen die ligt onder mn kussen!! Jammer dat t voor mij financieel niet haalbaar is om al mn beddengoed te vervangen want zou t liefst 100% natuurlijk slapen

Erg tevreden !!!

Ik had een katoenen poncho voor mijn vriendin besteld en die was boven verwachting. Helaas werd de levering van het pakje met 1 dag uitgesteld maar dat was buiten Yumeko om en bovendien waren we al gewaarschuwd dat door de drukte leveringen wat later konden komen. De poncho is erg mooi en voelt heerlijk aan. Ze is er heel blij mee en gebruikt het met veel plezier. En wat fijn dat het van biologische katoen gemaakt is, is nog beter voor het milieu ook :-)

Duidelijke website. Veel keus. Snelle afhandeling. Snel bezorgd. Leuk presentje erbij

Prachtige producten

Het dekbed van gerecycled dons slaapt heerlijk en het linnen beddengoed is prachtig. Een bijdrage leveren aan eerlijke producten maakt het een feestje. Snelle levering goed verzorgde verpakking.

Yumeko heeft hele mooie producten, een duidelijke website met brede uitleg en info over de producten en goede foto's. Na het bestelproces word je goed op de hoogte gehouden qua bevestiging en verdere berichtgeving van het bestelde product. Ook is het heel fijn voor mij althans dat ik ook kan kiezen voor de optie afterpay.

uitstekend

Mooi product en snelle en correcte levering

Heel fijn materiaal en heel verzorgd verzonden; jammer van onze fout bij de bestelling.

Ik heb gisteren een mail gestuurd om aan te geven wat er mis is gegaan en of er een oplossing mogelijk is. Zie die mail. Ik vind het geheel wel prijzig maar gezien het goede materiaal en de behandeling van het materiaal alsmede afhandeling bij verzending ook wel waard! Verder heel goed behandeld; dank! Met vriendelijke groet, Gerdy

heel netjes verstuurd door post nl kwam ook op dezelfde datum tijd

ik ben heel tevreden over dit merk Yumeko

Alles fantastisch

Behalve de producten, handdoeken en beddengoed is ook de customer care helemaal af

Heerlijk luxe slapen met een goed gevoel

Het ontvangst van ons luxe dekbed was een cadeautje om uit te pakken. Zeker met de geur van lavendel!

De bestelling kwam op de afgesproken dag en het was ingepakt als een cadeautje ! Prachtig satijnen dekbed en de kleur kwam overeen met de site. Hele goed kwaliteit badlakens en douchemat ! Dankjewel voor de goede service en de prachtige produkten. Groeten, Jeannette Hospes

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ