Filter

Zeer snel geleverd.

Savonds besteld sochtends stond het op de stoep. Supersnel. De kleur van het dekbedovertrek viel tegen. Die heb ik nu retour gezonden.

Top service!

Snelle levering en mooie kwaliteit. Helaas kwam de kleur niet overeen met mijn dekbedovertrek, maar de retour was super snel afgehandeld.

Uitmuntend!

Snelle levering, prachtige kussenslopen, super zacht!

weer prima verzorgd

mijn bestelling is mooi ingepakt, geleverd volgens afspraak en weer heerlijk, prachtig materiaal. Het zakje lavendel is een leuk extraatje!

Heerlijk zacht

Deze prachtige dekbedhoes voelt heel zacht en is erg mooi afgewerkt. Een heel groot pluspunt dat deze hoes op een verantwoorde manier tot stand is gekomen.

Mooie spullen voor mn badkamer

Heel blij met de duurzame washandjes en badmatten die ik nu heb gekocht. Doen t goed bij de handdoeken die ik al had. En dan dat schattige zakje lavendel in de doos. Vrolijkheid in een pakketje!

Prachtige producten, snel bezorgt en ook nog eens beter voor het milieu!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Verder geen beoordeling

klantvriendelijk

snelle reacties en zorgvuldig

Dekbed is prachtig. Dun, valt goed en geeft toch veel warmte. Voor mij helaas te warm en ga deze ook retourneren. Ik ga liever voor het luxe gevoel dons zomer dekbed.

Super makkelijk en snel een prachtige dekbedhoes in huis!

Went perfect

Nice quality sheets . Nicely packed and delivered on time .

Heerlijk materiaal

De visie van Yumeko spreekt ons aan, de kwaliteit waarderen we hoog en daar genieten we van!

Mooie producten

Snelle levering, goede communicatie en mooi product

Mooi, duurzaam en snelle en verzorgde levering

Positief

Prima Website. Pakket met lavendel geur is leuk extraatje.

Fijne producten en uitstekende levering

Een fijne verrassing bij het uitpakken van het pakket. Alles mooi ingepakt en een geurzakje erbij. Gewoon kwaliteit!

In een woord geweldig

Super de luxe beddengoed, wat met zorg wordt ingepakt. Het slaapt heerlijk en heeft een rijke uitstraling, maar is betaalbaar. Zeer snelle service: s’ morgens besteld, ‘s avonds in huis. Wat ook belangrijk is, is dat het beddengoed biologisch en duurzaam is.

Super fijne materialen

Levering van topper kusdens en dekbed lekker snel en heel fijn om onder /op teslapen ... de matras liet iets langer op zich wachten en dat was ok : echter een tegenvaller was toen ie eindelijk klaar was de transport firma belde en het nog 10 dagen duurde voor ze een route in de buurt hadden. Maar het wachten waard!

Niet heel erg happy

Het kostte behoorlijk veel moeite om het dekbedhoes bezorgd te krijgen, doordat er iets mis is gegaan met de betaling. Toen de betaling eenmaal gefixt was kwam de bestelling nog niet, we hebben hier apart contact over moeten opnemen. Hierna is de bestelling alsnog bezorgd. De verpakking was echter gescheurd. Ook het dekbed hoes was niet helemaal de kwaliteit zoals verwacht voor die prijs( stof heel dun). Al met al niet heel tevreden dus.

De klantenservice was top!

Ik had een verkeerd e-mailadres ingevuld. Na kontakt met de klantenservice was dit meteen hersteld.

Super service en kwaliteit!

Bestelling snel geleverd en zeer tevreden met de kwaliteit van de baby dekens. Mooie natuurlijke materialen en voelt heerlijk aan. Ook goede service met de kussens, maken het mogelijk om te proef slapen.

Super kwaliteit

Gemaakt van heerlijke natuurlijke materialen

De producten zijn ongelofelijk goed, voelen zacht aan en zijn van hoge kwaliteit. En de klantenservice reageert heel snel, gaat goed om met vragen en is echt heel erg behulpzaam.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ