Filter

Snelle levering en mooie producten

Heerlijk gevoel

Het dekbed is heerlijk zacht. Het past goed. Het geeft mij een veilig gevoel om onder een laken te slapen wat zonder giftige materialen is gemaakt. Het kussensloop is fijn aan het gezicht en geeft geen irritatie.

Hoes is prachtig materiaal

Waar ik niet tevreden over ben is dat het pakket op een ander adres bezorgd is. Ik snap dat dat aan de bezorger ligt maar dit doet jullie bedrijf niet goed. Bezorger moet beter op adres letten en ik denk dat jullie potplant daar op kunnen wijzen

Prima service.

Snelle levering, netjes verzorgd.

Snelle levering, netjes verpakt!

Heel blij met alle handdoeken etc. Netjes verpakt en snel bezorgd. Mooie kwaliteit. :)

Perfect!

Super tevreden over de bezorging/levering en de kwaliteit is beter dan ik ooit heb gehad!

Uitstekend!!!!

Zeer snelle en goede levering.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering, snelle beantwoording van vragen en aansprekend verpakt

Razendsnelle service en prima product waaronder het goed slapen is.

Razendsnelle service en prima product waaronder het goed slapen is.

Prima kwaliteit en snelle service.

Een prachtig dekbed. Mooie glanzende stof en prima kwaliteit.

Eendendons Dekbed - Lawaaierig

Dubbel dekbed (zomer en lente/herfst) kraakt erg bij bewegen van dekbed, dus minder confortabel dan men mag verwachten van de prijs.

Fantastisch dekbed, snelle levering & goede service

Mooie kwaliteit, met aandacht verpakt.

Mooie kwaliteit van het hoeslaken en de kussenslopen.

Op tijd bezorgd en verrassend

Ik opende de doos en werd verrast met de geur lavendel, daarna een grote zak met de tekst Yumeko. Het lijkt op een grote slaapzak hoes wat erg fijn is, want de zak is zo op te vouwen nu het dekbed in gebruik is. Super fijne dekbed, knuffel deken.

Kwaliteit en zachtheid

Ik had een tencell dekbed en enkele gastdoekjes besteld. Mooie kwalitatieve materialen in een even zo duurzame verpakking.

Een genot voor lichaam en geest

Hoe kan je nu niet rustig slapen op een zijdezacht hoeslaken wat verantwoord tot stand is gekomen? De prijs is gezien het feit dat er zoveel aan gebeurt zeer schappelijk!

Snelle bezorging, goede spullen!

Al verschillende keren iets besteld. Het is en blijft mooi. Goede kwaliteit en snelle bezorging :)

Snelle en vriendelijke klantenservice. Hoogwaardig en met net een stukje extra, als voorbeeld het zakje lavendel bij de bestelling. Ik hou daar van.

Hele fijne dekbedhoes. Snel geleverd.

Prachtige katoen satijnen dekbedhoes dat heel lekker aanvoelt. Het werd snel geleverd en alles was prima in orde. Wel een forse prijs.

Snel geleverd uitstekende kwaliteit

Snel geleverd uitstekende kwaliteit De website is duidelijk en overzichtelijk

Super snel en probleemloos! Fantastische service.

Ik bestelde mijn nieuwe kussen bij Yumeko en de volgende dag was het al meteen in huis, minder als 24 uur later! Heel snel!!

Mooie stoffen die lekker aanvoelen worden gebruikt voor fijn bedlinnen.

Goede kwaliteit en eerlijk geproduceerd.

heel goed geholpen

snel en vriendelijk

Stop aub met deze enquete!!

Prima ervaring, levering goed, blij mee ook blij met zakje lavendel! maar ik bestel vanwege corona veel online. Iedere leverancier vraagt WEER om n ervaring zonder te realiseren dat die vraag erg irritant wordt zo vaak, zo veel! Stel er iets tegenover! Bv 5% korting bij volgende aankoop, 10% bij nieuwe klant aanbrengen etc. Voor niets gaat de zon op. U verdient aardig aan ons klant, u wil graag iets weten stel daar dan ook iets tegenover!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ