Filter

Geweldige kwaliteit

De handdoeken voelen heel zacht aan en drogen supergoed. Ook de badmat is een genot om op te staan. En ook nog eens Fair Trade! Wat wil een mens nog meer...

Fantastisch!

Gebruiksvriendelijke website met goede communicatieve mogelijkheden waardoor je geïnformeerd wordt zodra bijvoorbeeld een product weer leverbaar is dat tijdelijk uitverkocht was! Mooie kwaliteit van de producten en zeer snelle levering indien op voorraad!

Heel prettig!

Fijn product, snelle levering, persoonlijke touch.

Hoeslaken Top. Slopen iets minder

Hoeslaken, echt goed. De slopen vind ik wat dun.

Super klantenservice!

Product wat ik wilde paste niet op ons kinderbedje, dus even gebeld en binnen 2 minuten was alles zeer vriendelijk en soepel geregeld. Volgende beddengoed wat ik ga aanschaffen zal zeker hier vandaan komen.

Snel en netjes

Het pakket kwam snel en was keurig en geurig verpakt; om blij van te worden. De handdoeken zijn heerlijk zacht. Een aanrader!

Snelle levering en perfecte service

De levering was snel en de aftersale service was perfect. Een echte aanrader !!

Snelle levering en blij met natuurlijk beddegoed

Het zit in de was om het vervolgen uit te kunnen proberen

Snel, vriendelijk, goed geholpen

Mooie kwaliteit

Bijzonder positief

Allereerst de producten: heel mooi en prettig dat er zoiets is als bio katoen enz. Verder goede ervaring met klantenservice.

Een geweldige paar sokken die ook nog eens goed zitten en duurzaam geproduceerd zijn

Fijnste en xachtste beddengoed, snel geleverd

Eenmaal onder een yumeko dekbed en beddengoed... dan wil je nooit meer iets anders... heerlijk zacht... aanrader!

Tot nu toe is het contact met Yumeco (Wiebke), uitstekend bevallen

Oké

Ik heb 2 x 140 besteld. Ze zijn 155 breed. Ik dacht dat het dekbed erin zou schuiven, maar dit is minimaal. Een nadeel, bij het uitpakken kwamen er heel veel losse draadjes mee, echt heel veel!! Ik kom ze nog steeds tegen. De wasmachine zat ook helemaal onder.

Perfect geregeld

We zijn zeer tevreden met de kruikhoes, een geweldig product.

Goed product, snelle bezorging, zorgvuldig ingepakt en zag er zo heel leuk uit en rook lekker met dat zakje lavendel erbij

Geweldige kwaliteit beddengoed, mooi verpakt en netjes geleverd

Ik ben helemaal Yumiko-fan geworden. Ze leveren duurzaam beddengoed (ecokatoen, gerecycled dons, biologisch wol etc., niet toxisch of allergeen) van topkwaliteit. Het is niet goedkoop, maar omdat dit gaat om spul waar je dadelijks zo'n 8 uur mee in aanraking bent, vind ik dat de inves****** absoluut waard, zeker ook omdat ik vind dat we dit soort duurzame Nederlandse bedrijven moeten steunen. De spullen worden supermooi verpakt en geleverd met een lavendelzakje, wat ik erg sympathiek vind. Ben de laatste tijd niet blijer geworden van aankopen dan die van Yumeko.

De lakens bevallen ons prima.

De gehele afhandeling vanaf bestelling tot levering is prima verlopen en het zijn fijne lakens.

Goede kwaliteit katoen satijnen dekbedovertrek in een mooie kleur met en zachte glans. Ben er heel blij mee

Andere stof

Geweldig jasje, ziet eruit als tweed., blijkt een katoenen jasje te zijn wat ik t geld eigenlijk niet waard vind....,maar laat t er maar bij. Heb geen zin in gezeik om geld terug te krijgen.... maar als ik jou was: doe maar niet (tenzij je een “joggingjasje” wil natuurlijk)

producten waren prachtig en snel geleverd

Ik had een dekbed, kussens en een overtrek besteld. De omschrijvingen waren duidelijk en dat maakte het kiezen makkelijker. De producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en werden buitengewoon snel geleverd. Er staat veel informatie op de website, en goed advies.

Goede vriendelijke klantenservice en snelle levering

Reacties van de klantenservice per mail waren snel en vriendelijk net zoals het telefonisch contact.

Snelle levering en zeer mooie kwaliteit en afwerking

Heel blij met mn aankoop

Mooi zachte wol, supersnelle levering!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ