Filter

goede service

Een mooi product en mbv een giftcard besteld. Dat gaf eerst een probleempje, maar goed en aardig opgelost.

Zo behagelijk, zacht en puur!

Het is heerlijk materiaal. Wat je hoopt, dat is helemaal wat het is. Het blijft jammer dat er geen instop strook bij te bestellen is. Zou makkelijk kunnen gezien er allemaal knopen aan het voeten einde zitten. Wij zijn heel tevreden.

Geweldig heerlijk warm maar niet broeierig.

Werd op tijd geleverd en heerlijk dat zakje lavendel erbij als cadeau. We hebben ons oude dekbed naar jullie opgestuurd om her te gebruiken, dat dekbed was ook van een goede kwaliteit en we staan volledig achter het begrip van hergebruiken, dank hiervoor.

Goed!

Snelle levering. Kwaliteit zoals beloofd en zelfs met een geurzakje lavendel!

Prima site, zeer snelle verwerking en bezorging en heel fijne producten!

Slecht

De bestelling van 8 handdoeken is niet geleverd!!!!!

Heerlijk zacht beddegoed, prachtige kwaliteit

Prima service, mooie kwaliteit

Heel fijn dekbed, heel blij mee.

Heel fijn dekbed, heel blij mee

heel prettig

Goed geholpen na afspraak in de winkel. Tevreden met het gekochte dekbedovertrek.

Top service en heerlijke kwaliteit

... de enig kleine min punt is dat alles in extra plastic is ingepakt. Voor de rest zijn wij dol op Yumeko en kopen beddengoed en handdoeken alleen maar nog bij jullie :)

lichte kleuren goed, donkere kleuren minder, materiaal super

Satijn katoen van Yumeko is heerlijk, glad maar niet te glad. Nu de taupe kleur hoeslaken besteld, mooie kleur en past goed. Paar jaar geleden een hoeslaken aangeschaft in een donkergrijze, naar zwart toe, gekocht. Helaas gaat de kleur daarvan flink verbleken, op het kussen lijkt het wel uitgebleekt. Dus ik adviseer een lichte kleur te nemen.

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Beantwoordt helemaal aan mijn verwachtingen. Mooi om te zien, schitterende kleuren, aangenaam zacht , kortom een aanwinst voor mijn slaapkamer.

Snelle levering van prachtige handdoeken

Fijne handdoeken, netjes verpakt met kleine attentie.gewoon top

Onder deze linnen dekbedhoes is een nacht slapen een bijzonderebeleving

Bijzonder product. Is zeker het geld waard, mooie kwaliteit. De levering was ook prima,

Goede kwaliteit producten, klantenservice reageert jammergenoeg niet

Product zelf is top, kruik van natuurlatex icm met de kruikzak is geweldig. Had de klantenservice laten weten dat er bij het uit checken (bij het openen van de algemene voorwaarden) een fout zit in het formulier maar daar heb ik nooit reactie op gehad. Jammer want die bug zit er nog steeds.

Blij met het mooie product!

Blij met de mooie kruik en de heerlijk zachte merino wollen kruikenzak! In de verpakking zat een zakje heerlijk ruikende lavendel, dus het was net een cadeautje dat we open maakten :-)

super!

maakt me blij!

Mooi, fijn dat het milieuvriendelijk is

Allemaal goed, wel jammer dat het gestreken moet worden

Super kwaliteit en een Super goed gevoel

Als ik biologische producten bestel draag ik bij aan een betere wereld. Daarom bestel ik bij Yumeko. En dan zijn de producten ook nog eens van prima kwaliteit en heeeerlijk zacht.

Mooie sokken gevonden. Goede service tien online een bestelling niet lukte.

Snelle levering, kwalitatief mooie producten, voldoen geheel aan mijn verwachting. Geleverd met heerlijk geurend lavendelzakje.

Snelle levering en de verpakking was vrij van plastic.

Jammer

Teleurstellend. Mijn bestelling was niet voorradig. Helaas. Bedrag snel terug gestort

I’m a regular customer. I love the quality of the garments and the service of this company.

Mooie artikelen.

Mooie uitvoering. Kwaliteit.