Fijn wollen dekbed en overtrek
We hebben een wollen dekbed en overtrek gekocht. Beide kwamen snel. Het dekbed ziet er ook mooi uit, voelt zacht en niet zwaar en heeft leuke details. In de winter gebruiken wij alleen het herfstdeel, dat is voor ons warm genoeg in een goed geïsoleerd huis. Het overtrek voelt ook lekker zacht aan. Na een paar nachten slapen lijkt het wollen dekbed ook goed te ademen. Hoewel best warm wordt het niet 'zweterig'. Voor ons was de biologische stof en fairtrade keurmerk de reden om bij Yumeko te bestellen. Alsook de transparantie (waar komt wat vandaan; wollen dekbed uit Oostenrijk). Zelf zou ik het dan ook fijn vinden als er ook informatie te vinden is over winstpercentages (misschien heb ik niet voldoende gezocht). Ik heb ook wel biologische wollen dekbedden gevonden die goedkoper waren. Het zegt niet direct iets maar zelf vind ik dergelijke transparantie fijn. Verder viel het ons op dat veel producten er niet waren. En ook niet bekend was wanneer ze weer zouden komen. Dat vonden we wel minder. Wel weer fijn was dat het (gratis) zakje lavendel dat er niet bij zat alsnog werd opgestuurd.