Filter

Top zaak, mooie dekbedden

Mooi groen dekbed en hoes gekocht, heerlijk.

Mooi product, soepele bestellingen en bezorging

Bestelling van vulling voor kussen. Mooi product, fijn dat navulling mogelijk is. Geen bijzonderheden in bestelling. Snel, helder en netjes. Incl. Klein presentje, leuk. Helemaal goed.

Adequate afhandeling en prachtige lakens. Mooi verzorgd.

Mooie producten, snelle levering

De handdoeken die ik heb besteld zijn snel geleverd. Het zijn prachtige handdoeken en voor zover ik nu kan beoordelen van goede kwaliteit.

prima heel menselijk

ik had om uitstel van beoordeling gevraagd omdat het kussen nogal wat tijd nam om te wennen. Ik kreeg onmiddellijk een vriendelijke reactie

Goede kwaliteit dekbedset en uitstekende klantenservice.

Volgens de Track en Grace zou mijn pakket afgeleverd zijn maar dat was niet gebeurd. Ik heb per omgaande de klantenservice gebeld en werd zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en mij werd al toegezegd dat er een nieuwe order zou worden aangemaakt en ik alsnog mijn bestelling zou ontvangen. Gelukkig werd diezelfde avond laat alsnog mijn bestelling door Post.NL afgeleverd. Dit heb ik daarna aan Yumeko doorgegeven.

Heel snelle goede levering

Een dag besteld volgende dag al in huis! Prachtig en verantwoorde kruik en zak. Heel blij mee

Geweldige service

Snelle reactie op mijn mailtje over het desbetreffende product en de afhandeling! Toppie

Super fijn materiaal, mooi product.

Snelle levering en super mooi product

Prachtige kwaliteit

Ben erg blij met het mooie linnen dekbedovertrek.

Super goede kwaliteit!

Heel fijn kussen gekocht en twee beschermhoezen voor kussens. Prachtige kwaliteit en heel mooi verpakt.

Zeer klantvriendelijk!

Mijn vragen zijn goed beantwoord door een hele vriendelijke dame van de klantenservice en een hele snelle levering van een super fijn aanvoelend hoeslaken dat ook nog eens fantastisch mooi was ingepakt. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Snelle levering, mooie dekbedovertrekken

Zoals altijd de mooie en eerlijke producten snel geleverd, met het een zakje lavendel.

Ik slaap veel gelukkiger in op een eerlijk product van jullie.

Ik slaap veel gelukkiger in op een eerlijk product van jullie.

zending, materiaal uitstekend

Heerlijk materiaal om op te slapen

Goede aankoop

Ben al jaren een fan van linnen dekbedovertrekken. Ook deze is mooi van kleur en slaapt heerlijk!

Cadeautje voor mezelf

Snelle levering, prachtig verpakt. Ik voel me (bijna) letterlijk maar in ieder geval figuurlijk in de.watten gelegd.

Prima service! Bij het bestelde dekbed overtrek set bleek de kleur van de kussenslopen niet geheel gelijk. Na telefonisch contact met de klantenservice, werd direct een ander kussensloop toegestuurd.

Hotelkwaliteit!

De katoen satijnen dekbedhoezen voelen heel fijn aan. We hadden jaren geleden al de witte uitvoering gekocht en nu 2 gekleurde hoezen. We gaan met plezier naar bed, want het slaapt heerlijk onder deze hoezen. Alsof we in een luxe hotel overnachten.

Goede kwaliteit

De hoeslaken die ik heb aangeschaft is heerlijk zacht en het materiaal lijkt “ademend”. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Maar vooral dat ik met een gerust gevoel kan slapen, omdat het product fair trade is met zo min mogelijk schade aan mens en milieu

Heerlijke producten

De producten zijn prachtig van kwaliteit. En alles is met veel zorg en liefde ingepakt en verzonden.

Snelle levering, mooi materiaal.

Fraai verpakte lakens in een mooie kleur en fijne stof. Heel aangenaam in gebruik.

MOOI en milieubewust

Mooi overtrek met slopen en hoeslakens

Goede service, topkwaliteit handdoeken

Een prettige website. Spullen zijn makkelijk te bestellen en worden snel geleverd. Goede kwaliteit handdoeken met een ecologisch verantwoorde productie. Geen aanmerkingen! Ik zou deze producten iedereen aanbevelen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ