Filter

Slapen was nog nooit zo fijn

Sinds ik Yumeko beddengoed heb ontdekt wil ik niets anders meer. Na goede ervaring met ons dekbedovertrek van gewassen katoen satijn (heerlijk zacht) nu gekozen voor gewoon kantoen satijn. De stoffen zijn zo fijn en zacht en de kleur dusty rose past precies bij ons interieur. De bezorging was ondanks de drukte bij PostNL super snel: volgende dag al in huis.

Super. Heel tevreden

Goed.¹

Prachtig beddengoed

Zacht, geweldige kleur en dan allerfijnst dat het ook nog eco friendly is! Enorm blij met deze aankoop. Het is een flink bedrag maar het dubbel en dwars waard!

heel fijn tencel dekbed gekocht. en biologische dekbedhoezen . de hoezen knisperen wel erg, dat wist ik niet en daar moeten wij wel erg aan wennen.

de volgende dag in huis en dekbed ziet er mooi uit.

je ligt er heerlijk onder.

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen

Ik kan geen beoordeling geven

Klantgericht en snelle goede service

Mooie spullen snelle levering goede service

Goed verzorgde zending

Goed, maar prijzig - jammer dat ik een dag na de bestelling las dat koop met vermelding van een couponcodevan mijn bank (de ASN-bank) momenteel 15% korting oplevert ....

Snelle levering van top product

De bestelling was snel geleverd en mooi verpakt. Het product is erg goed van kwaliteit

Geweldig product en super snel geleverd!

Erg tevreden, kan niet wachten om nog een te bestellen

Snelle levering en mooi product

Mooi dekbedovertrek en de volgende dag al binnen. Heel blij mee

Super snelle levering

Ik had het hoeslaken ‘s avonds besteld en ‘s ochtends in huis!

Snelle levering super kwaliteit niet goedkoop

Heb ze nu enkele dagen en die van de postcode loterij iets langer. Echt fantastische handdoeken. Mag ook we voor die prijs. Ga het mee maken hoe lang ze meegaan. Maar de eerste ervaringen zijn heel goed

Goed te bestellen en snel geleverd

Heerlijke handdoeken!

Snel geleverd en heerlijke handdoeken!

Heerlijk en mooi beddengoed!

Het beddengoed van katoensatijn werd supersnel verzorgd in een doos die een cadeautje was om uit te pakken. Net dat beetje extra luxe. Het beddengoed is heerlijk zacht en prachtig op ons bed. Wij zijn blij!

Niet zo mooi als ik had verwacht

Van een bedovertrek verwacht ik niet dat die te groot is als het precies dezelfde maat is als je deken. Hetzelfde met de kussenslopen. Verder kan je de onderkant van de deken dicht doen met een soort flapje maar dit blijft niet zitten. De kleur is ook veel donkerde als op de foto’s. Niks bijzonders aan. Pluspunten: Glans Lavendel zakje bij de verpakking

Als verwacht

Kwaliteit van goederen en dienstverlening prima

Erg blij met mijn linnen beddengoed. Past zich helemaal aan je lichaamstemperatuur en heerlijk zacht. Het is de prijs meer dan waard.

Aan de telefoon, zowel als de levering en zeker de kwaliteit van het product.....in één woord fantastisch!

Prachtig product, snelle levering

Mijn bestelling ontving ik de volgende dag. Prachtig verpakt met een persoonlijk tintje in de begeleidende brief. Zakje lavendel en mooi band wat de levering verfraaide, erbij.

prima producten en goede service

dekbedovertrek van prima kwaliteit. Goed dat er recycleservice is voor donsproducten

super

vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Prima service, fijne lakens!

Prima service, fijne lakens!

Top product en snelle levering

In het weekend de bestelling geplaatst en dinsdag kwam het pakket, zoals gepland, binnen. Handdoeken zijn netjes verpakt inclusief geurzakje (lekker voor in de kledingkast). We zijn erg blij met onze douchelakens. Ze zijn prima van kwaliteit, formaat, lekker zacht en drogen perfect. De prijs is stevig, maar voor een ecologisch vervaardigd kwaliteitsproduct heb ik dat wel over. Ik hoop dat we er lang plezier van mogen hebben.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ