Filter

Snelle afhandeling

Super product en heel snelle levering

prachtige dekbedden, slapen verrukkelijk en heerlijk zakje lavendel als extraatje

mooi product

mooie kwaliteit, duurzaamproduct, ik ben er blij mee

perfect geadviseerd

Topkussens!

Prachtige kwaliteit

De omslagdoek is van prachtige kwaliteit, was supersnel in huis en ik vind alles van Yumeko altijd met zorg verpakt.

Echt een cadeautje aan jezelf

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzending en dit verliep top! Daarnaast zit het heel mooi verpakt en zat er zelfs een zakje lavendel bij. Het voelde echt als een cadeautje aan mezelf. De handdoeken zijn zacht, mooi van kleur en duurzaam. Wat wil een mens nog meer (:

Fantastisch!

Ik ben heel erg tevreden! De molton en hoeslaken voor mijn dochtertje zijn super zacht. Prachtige kwaliteit. Snelle service en prachtig verpakt. Het was een feestje om uit te pakken. Dank je wel!

Heel goed, doet wat beloofd wordt!

Heel correct, bezorging en verzorging van het product is zoals je gezien de prijs/kwaliteit mag verwachten.

Goede kwaliteit en korte levertijd

Voldoet helemaal aan de verwachting

Prima levering

Onderlakens besteld, snelle levering, blij met de lakens

Uitstekend, reageren heel vlot op e-mails en ondernemen meteen actie.

Ondanks Corona toch een snelle levering.

prachtig linnengoed, en nog ecologisch ook!

Blij met mn gastenhanddoekjes, omdat ze mooi zijn. Fijne kleuren, lekker rul, prachtig afgewerkt en verantwoord gemaakt. En een lief zakje lavendel als extra kadootje erbij!

Mooi product

Mooie en heerlijke gerecyclede deken. Dat slaapt stukken beter. Prima levering voorzien van een brief met een persoonlijk tintje.

Prachtige spullen en geweldige service!

Online alles besteld. 3 x contact gehad met de klantenservice ivm wat vragen. Steeds zeer vriendelijk geholpen!! Beddengoed was de volgende dag al in huis en op bed!! Van het meegeleverde zakje lavendel werd ik nog gelukkiger als dat ik al was met het beddengoed!! Kan niet wachten totdat ze de matrassen brengen!!

Lekker zacht!

Heerlijk, had wel verwacht dat er al een kruikje bij zat!

Sneller levering van zeer kwalitatieve producten!

Zie titel.

Uitstekend, snelle levering, prima kwaliteit

Geweldige goede en snelle service

Vragen via e-mail zeer snel beantwoord. De volgende dag samples in huis om de kleur te beoordelen. Bestelling de dag erna gedaan en die kwam ook de volgende dag al binnen. Handgeschreven briefje, zakje lavendel...super leuk! Maar het belangrijkste, de percal katoenen set is prachtig mooi en slaapt heerlijk!

Prima bedrijf...fair trade en materiaal wat te vertrouwen is...allemaal heel belangrijk voor mij

Besteld en snel geleverd. Website vind ik zeer goed en duidelijk. Heb de klantenservice gebeld en moest inspreken. Maar ze hebben daadwerkelijk terug gebeld. Ik zou zo wéér bestellen.

heel goed

Heel goed, snel geleverd, goed verpakt. De overtreksets zijn prachtig van kleur. Zoals ik hoopte

lastige website, goede producten

De website hebben wij als lastig ervaren: eerst werd je bijna gedwongen een account aan te maken, maar knalde de site er een paar keer uit. Daarna bleek betalen via Ideal niet te werken en moesten we uitwijken naar credit card. Voor Yumeko onvoordelig bovendien. Bestelde spullen zijn wel erg fijn en geven goed gevoel vanwege de duurzame productiewijze.

Snel en netjes bezorgd. Mooie collectie! Duurzaam en biologisch, wat wil je nog meer. Heerlijk dekbed (tencel) en mooie dekbedovertrekken. Wel zou ik graag een dubbele instop strook hebben.

Nu weet ik wat ik al die tijd heb gemist!

Nu weet ik wat ik al die tijd heb gemist! Voelt heerlijk, slaapt als een droom

Schitterend bedtextiel

Hoogwaardige kwaliteit!