Filter

Goed verzorgd en snel

Het hele aankoopproces door werd ik goed geïnformeerd, ik had het was de volgende dag al in huis, er zat een formulier bij waar mijn naam met de hand was geschreven, het was goed verpakt en er zat een geurzakje bij. Heel compleet allemaal.

Alles goed

Makkelijk bestellen, supersnelle levering, prima communicatie, geweldige kwaliteit

Wat voor mij heel belangrijk is, dat het product diervriendelijk en milieu vriendelijk gemaakt wordt.

Super.

top kwaliteit

Met heerlijk slaapcomfort, echter wel aan de prijs.....

Vlotte,, correcte levering van mijn bestelling , lekker geurend met een zakje lavendel

Zie boven

Goede omschrijving van het product. Komt afspraak na.

Heerlijk dekbed

Het dons lente herfst dekbed is heerlijk licht maar voor mij nog aan de warme kant. Levering ging heel snel.

Onbeschrijfelijk heerlijk onze nieuwe linnen dekbedovertrek

Zo zacht en soepel en dan die mooie blauwe kleur zo bijzonder!

Volgens afspraak. Goed dus.

Prima product. Mijn vrouw is er erg blij mee. 100 % cashmere is niet goedkoop maar voelt fantastisch.

Erg tevreden

Mijn aankoop werd snel geleverd en was met zorg ingepakt. De aanhef in de brief die bovenop lag was met de hand geschreven en er zat een gratis geurzakje met lavendel mee verpakt. De bestelde dekbedhoezen zijn prachtig van kleur en de kwaliteit is heel mooi! Ik heb na de 1e bestelling direct nog een 2e bestelling gedaan. Kortom, ik ben heel erg tevreden!

De medewerkers van Yumeko zijn altijd bereid je met raad en daad bij te staan!

Verzending: snel, verpakking: klasse, product heel mooi

Mooie en eerlijke producten

Heel erg blij met mijn mooie, zachte en eerlijke producten. Een goede duurzame keuze, GOTS gecertificeerd dus daar ben ik erg blij mee. Heel blij met de kwaliteit prijs verhouding! Ik zal er zeker snel weer kopen.

Mooi bedrijf, mooie producten en een supersnelle en verzorgde levering!

Het nieuwe dekbed was al een enorm cadeau, maar door de snelle levering en de verzorgde verpakking ( met lavendel zakje) werd het helemaal een feest.

zeer vlotte levering van een heerlijk dekbed

Het dekbed was de volgende dag na bestellen al in huis. Na alle positieve revieuws was ik erg benieuwd hoe het dekbed mij zou bevallen aangezien ik nogal een warme slaper ben. Het liefst heb ik een zo dun mogelijk dekbed maar dat kon ik mijn echtgenote niet aan doen zij heeft het juist meestal te koud en heeft extra lagen nodig. De eerste keer liggend onder de dekens dacht ik dat ik in een hotelbed lag. de dekens sluiten heerlijk om je heen maar is niet te zwaar. We hebben gekozen voor voor/najaars dekbed grootste formaat. (geen gevecht meer over de dekens) allebei hebben we heerlijk geslapen ik had het zeker niet te warm en mijn echtgenote had ook niet meer koud in bed geen slaapsokken e.d. meer nodig. We zijn dus ook zeer content met ons nieuwe dekbed en het is het geld absoluut waard!

Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service

Uitstekende kwaliteit

Een snelle service en prachtige hoeslakens en dekbedovertrekken. Heerlijk zacht en van zware kwaliteit. Ik ben er erg blij mee, ook vanwege de milieubewuste manier van produceren.

Prettig bedrijf

Mooi assortiment, (h)eerlijk beddengoed. Ik ben fan.

nu alleen nog milieuvriendelijk verpakken

verder is alles top snelle levering en heerlijk materiaal

Supersnel

‘S avonds besteld de volgende middag in huis! En dat in deze drukke tijden

Fijne ervaring

Ik ben goed geadviseerd telefonisch.

Fijne site en uitstekende kwaliteit.

Washandjes zijn van uitstekende kwaliteit. Het zakje lavendel was een hele fijne verrassing. Net zoals de brief waar je naam op staat geschreven. Dit geeft iets heel persoonlijks. Jullie zijn zeker een bedrijf dat ik aan ga bevelen. De reden dat ik bij Yumeko besteld heb is dat de producten duurzam en biologisch zijn.

Mooie duurzame producten

Heerlijke omslagdoek van gebreide katoen, zacht en lekker warm. Prima alternatief wanneer je allergisch bent voor wol. Ik gebruik hem tijdens het mediteren en yoga nidra.

Verrassend

Een feestje om te ontvangen, uit te pakken en dan te voelen, geweldig!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ