Filter

Heerlijk warme kruikzak

Weer prima produkt gekocht bij Yumeko; een heerlijk zachte wollen kruikzak. En zoals altijd snel geleverd en prachtig ingepakt met dat fijne zakje lavendel erbij.

Professioneel

Mooi aanbod, professionele website, snelle verzending, goede communicatie. En het dekbed is heerlijk!

Voortreffelijk product, bijzonder gepresenteerd.

Zowel het product als de wijze van leveren is van hoge kwaliteit.

mijn bestelling verliep zoals ik verwachtte

Snelle levering en goed product

Prettig

Fijn kussen!

Goede nachtrust...

Snel en knisperend

Mijn bestelling werd supersnel geleverd en het is heerlijk slapen onder de knisperende dekbedhoes

ondanks drukte voor de pakketdiensten toch een hele snelle levering

net als vorige producten weer heel tevreden

Zoals het hoort. Geen bijzonderheden.

Zeer goed.

Wij zijn reuze goed geholpen door wiepke en zijn daarom ook zeer tevreden over de dienstverlening en ook over de producten die wij hebben ontvangen bij deze onze dank hiervoor. Afz: fam. Uleman.

Goede kwaliteit en service

Goede site waarin ik kon vinden wat ik zocht. overdreven snelle bezorging, hoop dat bezorgers er ook goed aan verdienen, had zo'n snelle levering niet verwacht, uitzonderlijk Toen ik een mail stuurde met een vraag, ontving ik direct antwoord, dat was fijn, daarin onderscheiden jullie je t.o.v. andere bedrijven

snelle service, prima product

Snel en duidelijk

Geweldig!

Heerlijk slapen!!!

Heerlijk product en hele goede klantenservice

We kregen twee verschillende cadeaubonnen en moesten deze laten samenvoegen. Hier kregen we heel snel en vriendelijke hulp bij. Echt heel fijn! En de producten zijn prachtig en slapen heerlijk!

Perfecte service na klein defect

Het originele dekbedovertrek had een klein scheurtje. Goed geluisterd door servicedesk. Zonder problemen een vervangend dekbedovertrek toegezonden.

Heerlijk warm en snelle levering

Snel geleverd. Heerlijk warm en superlicht.

Geweldige communicatie

Ik heb een matras besteld en had daar nog wat vragen over. Er wordt steeds binnen 24 uur gereageerd, duidelijk en persoonlijk. Ook word je goed op de hoogte gehouden van het hoe en wanneer leveren. Heel fijne service tot nu toe.

goede service en mooie producten

Bij een scheur in het dekbed meteen een nieuwe opgestuurd gekregen, prima geholpen!

I can’t compare them with anyone! Quality and service is beyond perfect! Thanks

Persoonlijk en goede kwaliteit

De spullen van Yumeko zijn goed en alles wordt met zorg verstuurd.

Goede kwaliteit en snelle levering, Kleurechtheid op de foto’s is goed weergegeven.

India maat

Ervaring ene angelika VAN KLACHTBEHANDELING profesioneel wel to the point en oplossingsgericht voor score en aanbeveling tot nadere afwikkeling

We zijn geimponeerd over het bedrijg algemeen en de service.

Makkelijk vinden wat je zoekt op de website. Snelle respons na een vraag en met dank van de post snel geleverd en dat met de feestdagen. Dank jullie wel hiervoor.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ