Filter

Prima kwaliteit

Milieu vriendelijk en mooie kleuren

Goede kwaliteit en duurzaam

Ook goed bereikbaar en snel reagerend op de mail. Voor vaste klanten zou het wel eens de moeite waard zijn, als die korting op hun zoveelste bestelling kunnen krijgen.

Fijne webshop met duurzame producten

Tot hiertoe ben ik altijd heel tevreden van mijn bestellingen bij Yumeko. Het is fijn één plek te hebben waar je bad- en beddengoed van biologisch katoen kan kopen. De kwaliteit zit goed, en ook na wassen blijven de producten mooi en zacht. Ik heb intussen al een hele set badgoed en een kussen, en zal hier ook blijven kopen. Wat ik ook echt fijn vind, is het lavendel zakje dat bij je bestelling zit. Wij verzamelen ze intussen met plezier voor in onze kast, droogkast etc. Ook geeft het de bestelling bij aankomst een frisse geur, top!

Meedenkend en adequaat

Bij klachten kreeg ik heel goede respons

Mooie handdoeken, snelle levering

Mooie handdoeken en washandjes, snel in huis, maar iets te klein.

Uitstekend!

Heel blij met mijn producten. De bestelling werd de volgende dag bezorgd zoals beloofd (terwijl ik mijn bestelling om 21.00 's avonds deed), erg fijn. Hij was netjes verpakt en er zat een heerlijk geurend zakje lavendel bij. Super!

Kwalitatief mooi product, accurate en snelle levering

Goed product en prima service. Ga zo door! Ik hou ervan

Met veel aandacht

Het pakket werd snel bezorgd en was ingepakt als een cadeau met iets extra's De kwaliteit is heel hoog.

Fijne webwinkel

Supersnelle levering met een klein cadeautje erbij. Duidelijke website.

Geweldige service

Sipersnell levering. Perfect. En persoonlijk telefonisch advies

Super geholpen.

Goed geholpen door de klantenservice. Prachtig mooi dekbedovertrek en laken gekocht. Heel blij mee

Goed!

Prima, mooie kwaliteit!

Prachtige producten

producten zijn erg mooi en voelen heerlijk aan.

Heerlijk zacht beddegoed met een sjieke uitstraling

Prachtig beddengoed, al had ik al eerder onder yumeko geslapen. Deze versie met satijn katoen is echt next level! Het slaapt heel koel zonder koud te voelen en zo fijn op de huid. Ik ben verkocht, ga nergens anders meer onder slapen.

super kwaliteit bed overtrek

Mooie kleuren overtrek sets. De kwaliteit blijft mooi. Dit is de 3e bestelling inmiddels. Zorgvuldig ingepakt. De bestelling is snel geleverd.

Uitstekende ervaring

Voor de 3e keer beddegoed besteld bij Yumeko. Heerlijke beddegoed, zoals omschreven. Uitstekende en snelle service. Verzending is uitstekend. De producten zijn erg mooi ingepakt.

Top kwaliteit product!

Heerlijk zacht en warm en de enige die groot genoeg is voor 2 personen :)

Heerlijk zacht beddengoed

En de velvet flanel is ook heerlijk warm in de winter. Top!

Perfect verlopen

Prachtig dekbedovertrek met meer dan uitstekende service

Dat het beddengoed van Yumeko mooi is en heerlijk voelt is voor mij geen nieuws. Het bestelproces online werkte niet helemaal goed, maar met hulp van de klantenservice was dat zo opgelost. Daarna ging de verzending per abuis naar een oud adres, en ook dat was gelijk na melden opgelost door gelijk een zending naar het goede adres. 5 sterren meer dan waard.

Duurzaam en mooi

Wat een fijne winkel/site is Yumeko, ik ben buitengewoon tevreden met de producten die er worden verkocht, zeer goede kwaliteit en bovendien duurzaam en verantwoord. En ook nog mooi! Beslist aan te raden!

Mijn ervaring met Yumeko is alleen maar positief en top. De producten van Yumeko zijn heel goed mooie kwaliteit en de communicatie over de producten is heel helder.

Heerlijk beddengoed

Ik had al een dekbed en een kussen van Yumeko. Nog een extra kussen besteld en die is net zo lekker.

Snelle levering, goede service, kruik valt wat tegen

Snelle levering, goede service, kruik valt wat tegen

Uitgebreide service per telefoon, snelle levering en hoge kwaliteit producten

Uitgebreide service per telefoon, snelle levering en hoge kwaliteit producten.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ