Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de snelle levering en het vriendelijke personeel. Ze prijzen ook de prijs-kwaliteitverhouding en het assortiment. Enkele reviews noemen voorraadproblemen of levertijden, maar de algehele indruk is positief.
Snelle levering, tevens wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering
27 June 2026
Mariska
Driehuis
besteld en snel verzonden. korte lijntjes, ik kreeg direct tel contact toen ik een vraag had. UPS niet super snel moet ik zeggen, en kreeg bereicht van UPS dat het klaar lag bij een pakketpunt maar, toen ik daar kwam was het nog niet aangekomen....
25 June 2026
Heel snel
19 June 2026
M.
Wijlre
Snelle levering en goede informatie zowel over de aankoop als de installatie. Onze AED was snel weer beschikbaar.
18 June 2026
Marnix
Vaassen
Wij twijfelden over de keuze van de AED en daar was men bij AEDvoordelig flexibel in. Er kwam een snelle toelichting op mijn vragen.
16 April 2026
Esther
Venlo
Super geregeld
9 April 2026
Tamara
Edam
Dat ik de bezorger mis omdat ik hem niet gehoord heb en het pakket weer moet ophalen vind ik wel heel vervelend.
Beveelt niet aan
5 April 2026
A.A.M.
Berkel - Enschot
De bestelling werd de volgende dag geleverd en was de goedkoopste die ik kon vinden.
30 March 2026
Karin
Joure
De hele dag thuis,, wisselende bezorgtijden via UPS app met uiteindelijk onderstaande “uitvlucht” Hi, we couldn’t leave your parcel at your address. New Delivery Location: PARTICIBAAN DEN HAAG VERAARTLAAN 4 RIJSWIJK, 2288GM Navraag bij verzamelpunt: “ U bent niet eerste die hierover klaagt”. contact met UPS levert niets op. De verzender moet hierover klagen m Vr groet
24 March 2026
Cees
Rijswijk
Weer super fijn geholpen en snel in huis. Goed bezig AEDvoordelig.
23 March 2026
Roelof
Nuenen
Professionele en sympathieke service-medewerker, die snel en gedegen te werk ging en geduldig en prettig communiceerde. Complimenten en houden zo!
21 March 2026
Michael
Abbenes
Aardige klantenservice medewerker. Ze denken met je mee en komen afspraken na.
19 March 2026
Zie hierboven
21 February 2026
Marion
Maarn
Kon ik verkrijgen voor een schappelijke prijs. Redelijk vlot geleverd. Prima toch.
6 February 2026
Hans T M
Westgraftdijk
Batterijen voor AED snel geleverd. Maar helaas geen staffelkorting. Waardoor eigenlijk het dubbele betaald.
31 January 2026
Thom
Wassenaar
besteld online en snel geleverd
21 January 2026
Paul
UTRECHT
Ik heb mijn pakketje uitstekend ontvangen en ik ben blij met mijn product.
19 January 2026
Alex
Waalwijk
fijn en vriendelijk contact
19 January 2026
Robert
Helmond
Snelle levering, en goede producten met goede service
9 January 2026
Andries
Marsum
Er wordt direct contact opgenomen bij alle vragen, levering geschiedt zeer snel en netjes.
5 January 2026
Marion
Wanroij
2 January 2026
Pim
Oostzaan
Bedankt voor de snelle levering .
29 December 2025
Ruud
Rosmalen
Mijn ervaring is dat er snel geleverd wordt en als er iets niet op voorraad is dat dit hierna ook snel wordt geleverd.
29 December 2025
Marina
Naaldwijk
De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal!
AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies.
Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000
Mercuriusweg 12
4382 NC Vlissingen