Bedankt voor uw feedback. De levering heeft inderdaad langer geduurd dan normaal. Dit vinden wij erg vervelend, nogmaals excuses daarvoor. Het artikel bleek niet op voorraad bij onze leverancier en de informatie die wij kregen over de levertijd was wisselend. We hebben u regelmatig geïnformeerd en de bestelling in twee delen verzonden. U kunt ervan uitgaan dat dit echt een uitzondering was en dat wij er altijd alles aan doen snel en binnen de afgesproken tijd leveren. Hopelijk kunnen we dit bij de volgende bestelling waar aan u laten zien..:) Fijne weekend nog en tot ziens in onze webshop!
Dag Henk, Bedankt voor de mooie beoordeling en tip! Fijn dat de montage goed gelukt is. Normaal gesproken zitten er naast de schroefjes twee ringetje bij voor de montage. Ook voor en aanzetten van het alarm is een kleine instructie geplakt op de bescherm folie van de kast. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag! Groeten, RoelofJanssen AEDvoordelig
De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000