Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de snelle levering en het vriendelijke personeel. Ze prijzen ook de prijs-kwaliteitverhouding en het assortiment. Enkele reviews noemen voorraadproblemen of levertijden, maar de algehele indruk is positief.
Ok
4 April 2025
John
Zuidlaren
Snelle levering. Originele accu en elektronen van Zoll AED.
3 April 2025
Marcel
Rotterdam
Als iets niet te leveren is. Verkoop het dan niet. En laat het zeker niet op voorhand betalen
Beveelt niet aan
26 March 2025
jan
Lopikerkapel
Beste Jan,
Naar aanleiding van uw recensie wil ik graag hierop reageren. De afgelopen maanden hebben wij te maken gehad met ernstige leveringsproblemen vanuit Philips. Dit betreuren wij ten zeerste.
Wij waarderen het dat u uw order vooruit heeft betaald. Vlak nadat wij uw order hadden ontvangen hebben wij u geprobeerd telefonisch te bereiken met een voorstel een ander model AED te kiezen. Uiteindelijk hebben wij u gemaild en hierop heeft u aangegeven 'erover na te denken '. Tussentijds hebben wij u ook per mail op de hoogte gesteld over de leveringsproblemen vanuit de fabrikant en hierdoor de enorme vertraging met het leveren van uw gewenste AED.
In dergelijke gevallen zijn er altijd mogelijkheden om contact met ons op te nemen om bijvoorbeeld te kiezen voor een andere AED of mogelijkheden in verband met uw vooruitbetaling. Helaas hebben wij een dergelijk verzoek niet van u mogen vernemen.
Hartelijke groet,
Team AEDvoordelig.nl
Ondanks bestelling van simpele AED- verwijsborden werd mijn vraag door de klantenservice keurig en snel beantwoord……aanrader, dus!
24 March 2025
Bart
Hoekschewaard
snelle en complete levering
22 March 2025
jan
Horn
Prima bedrijf voor bhv artikelen
14 March 2025
jacques
Castricum
Makkelijke website en snelle levering
13 March 2025
Caroline
Egmond
Na eerst het verkeerde artikel te hebben besteld, was het na telefonisch overleg een zeer vlotte afhandeling voir retour zenden. Vervolgens ook na een dag het juiste artikel ontvangen.
10 March 2025
Erik
Emmen
kan niet altijd de juiste artikelen vinden wordt dan op een prettige wijze geholpen
5 March 2025
Ineke Kevenaar
Purmerend
Het is eenvoudig om nieuwe pats te bestellen, ook de levering ging snel.
4 March 2025
Moerdijk
Snelle levering, juiste artikel.
4 March 2025
Marion
Maarn
snelle levering en vriendelijk contact
28 February 2025
Erik
lelystad
Gewenste product mooi geleverd
14 February 2025
Martin
Ridderkerk
Vandaag besteld morgen geleverd. Als dat niet lukt wordt het duidelijk gecommuniseerd
14 February 2025
Gerda
Vollenhove
Ik had een fout gemaakt bij de keuze van het product. Geen punt: kan het terugsturen en krijg het geld terug. In een woord: geweldig......
13 February 2025
Dick
Almere
Makkelijk om materiaal te bestellen en word snel geleverd
C.
Egmond
Nieuwe elektrode besteld voor mijn Philips AED. Lekker snel geleverd en met een lange tht datum. Ga zo door team AEDvoordelig!
Roelof
Nuenen
eenvoudig te bestellen en betalen op rekening, heel prettig
marjolein
alkmaar
Professionele benadering, ruim de tijd nemen in te gaan op mijn vragen en de juiste oplossing aan te dragen. Ook de afwikkeling bestelling, levering van het product was top. Niets te klagen. Ga vooral zo door.
6 February 2025
A.M.T.
Best
Goede service bij het uitzoeken van de juiste AED voor ons doel.
9 July 2024
Claudia
Capelle aan den IJssel
keurige en snelle levering
3 July 2024
Veen
Snelle en juiste levering, zoals afgesproken.
2 July 2024
Nardy
Alkmaar
2 July 2024
Almere
Snel geholpen, vriendelijke medewerker.
1 July 2024
T.a.v. Hans
Rotterdam
Keurig volgens specs
30 June 2024
Dick
Almere
De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal!
AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies.
Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000
Mercuriusweg 12
4382 NC Vlissingen