Pluspunten

na een storing in de aed ,na het vervangen van de accu .opgestuurd gratis gerepareerd en terug gestuurd . helemaal top !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer snelle levering en antwoord om je mail word direct actie ondernomen, ben dan ook zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel helder duidelijk

Pluspunten

Snelle reactie, makkelijk benaderbaar. Snelle levering

Ik heb een universele paal voor AED kast gekocht. In de beschrijving staat dat de paal geschikt is voor alle merken kasten. Helaas blijkt de Rotaid kast niet op de plaat te passen. In principe is dit redelijk eenvoudig zelf op te lossen door of de kast 45 graden gedraaid op te hangen of extra gaten bij boren. Alleen zit je dan weer met een onhandige uitgang van de stroomdraad van de kast.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

keurig op tijd geleverd, dan kan ik ook mijn afsspraken bij mijn klanten na komen. ik had zelf iets verkeerd besteld en het was op hun kosten opgelost binnen twee dagen, Super.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Nette en leuke manier van communiceren. - Nakomen van afspraken. - meedenkend in processen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke product omschrijving

Voorraadbeheer

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

product wat ik heb ontvangen een prima

met ideaal betalen ging niet in eerste instantie, werd daarna gebeld door het bedrijf en als ik het meteen zou overmaken zou het de volgende dag op de post gaan. Donderdag betaald zou betekenen vrijdag op de post en zaterdag geleverd krijgen. het mondmasker werd pas woensdag geleverd. Terwijl de telefoniste mij had verzekerd dat het meteen verstuurd zou worden. Geen goede service!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige afhandeling van mijn bestelling en super snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd-voordelig

Geretouneerde bestellingen niet naar nieuwe klanten doorsturen.....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed contact, snelle levering, scherpe prijzen.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levertijd uitstekend

bestellen via winkelwagentje bleek onmogelijk. Ook via andere zoekmachine zoals google chrome etc. Aed uiteindelijk besteld via de chatbox.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product was gauw binnen

Vindt het wel vreemd dat er geen bevestigings materiaal bij zat. Waar het bordje ingeschoven kon worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, producten voldoen aan wensen

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.